Blog

Consequatur debitis, ante dolorem beatae facilis omnis eos, cras phasellus voluptatum magni voluptatum hac numquam atque magnam tempus egestas auctor vehicula pede, ridiculus aliquam fringilla eos earum, tempora nonummy rutrum augue, cillum. Massa diamlorem eu! Molestiae, vivamus repellat fugiat, torquent, molestiae conubia repellat occaecati molestias habitant quis, ea ullamcorper aperiam.

Ad adipisci sagittis tempora nisl voluptatibus! Debitis aenean? Tempor earum, dicta quibusdam, tincidunt mi doloremque! Totam, velit fusce feugiat nisl beatae? Molestie aenean, accumsan? Pede praesentium luctus ducimus habitasse! Ultrices velit perspiciatis magnam quisquam iaculis quia, possimus iaculis! Nobis corporis. Ultricies dis, animi veritatis blandit, habitant ullamco gravida arcu eos.

Irure velit facilis molestias lobortis vehicula error etiam nam perferendis corporis tristique mollit magni gravida repellat rem cillum perspiciatis. Natoque adipisicing, consequat ullamco ullam modi magnam cillum ad lectus dicta. Possimus ut? Etiam tincidunt aptent repellendus lectus irure, parturient, massa ut vestibulum repellat fames sequi at auctor sociosqu, cursus eveniet.

Drage potnice, potniki, dragi prijatelji,   

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. Izlete, potovanja, ekskurzije in zabave skupaj z vami soustvarjamo že 24 let. Naše dolgoletne izkušnje in trdo delo so razlog, da je agencija Collegium Mondial Travel postala sinonim za pester in kvaliteten izlet in dobro zabavo,  ki temelji na varnosti in zanesljivosti. Vedno smo in bomo delovali v dobro vaše varnosti in kakovosti doživetij, ki jih soustvarjamo z vami.

Tokratna situacija je večja od vseh nas in v zadnjih tednih se je naša ekipa znašla pred velikim izzivom v povezavi z izvedbo prvomajskega Collegiumovega Spring Break Festivala v Poreču, saj sta zdravje in varna izvedba vseh naših doživetij vselej na prvem mestu. Pri načrtovanju izvedbe letošnje sezone vztrajno sledimo navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov.

V teh izjemno zahtevnih in nepredvidljivih časih je vloga pozitivnih mislih in dobrih novic še toliko večja in bolj pomembna. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo z lokalnimi partnerji uspeli doseči dogovor o letošnji izvedbi Spring Break-a v Poreču v nadomestnem terminu, ko bomo z eno nogo še v poletju, sonce nas bo še močno razvajalo in morje bo še prijetno toplo. Collegiumov SPRING BREAK FESTIVAL bo! Novi datum je: 23.09. – 27.09.2020!

Na ta način se boste vsi Collegiumovi žurerji lahko še pred začetkom novega študijskega leta brezskrbno zabavali, program pa bo lahko izveden v celoti varno in kvalitetno. 

Veseli smo, da smo skupaj z lokalnimi partnerji v teh zahtevnih časih uspeli najti rešitev, da tudi letos v celoti izvedemo tradicionalni Spring Break Festival v Poreču. Program, vsi servisi in vse ostale podrobnosti ostajajo enake, vaše prijave pa so z današnjim dnem že zabeležene na novem, septembrskem terminu.

Vaša prijava bo na nov program prenešena do najkasneje dne 28.4.2020; v kolikor imate do novega termina potovanja zadržke, nas o tem prosim pisno obvestite do tega datuma; v nasprotnem primeru bomo smatrali, da se s spremembo termina strinjate.

Več informacij vam je na voljo na spletni povezavi: https://www.collegium.si/aktualno/. Na voljo pa smo vam tudi preko e-pošte na info@collegium.si. Na vsa vaša vprašanja bomo skladno z razmerami odgovorili v najkrajšem možnem času.

Dragi prijatelji. Ostanite doma in kmalu bomo v uživali v zabavi, koncertih, doživetjih in novih prijateljstvih!

#stayhome #ostanidoma

Vaši Collegiumovci