Antenin Ski Opening

že od €209

Ekskluzivni Antenin ski opening

Mega snežni dogodek ob otvoritvi smučarske sezone 2018/19, ki ga organizira hitradio Antena za vse strastne smučarje, ki prepoznajo kvaliteto od povprečja. Eden izmed redkih ski openingov, ki ni vezan na temperature, saj del smučišča zajema tudi ledenik, kjer so proge urejene čez celo leto. Seveda gre dobra smuka z roko v roki tudi s tradicionalnimi Apres-Ski zabavami. Animacijami na snegu ter odličnimi večernimi zabavami.

Zell am See – Kaprun ni brez razloga na mednarodni ravni na seznamu najbolj zaželenih destinacij za dopustovanje. 130 kilometrov smučarskih prog na 49 pobočjih za vse težavnostne stopnje vas ne bo pustilo ravnodušnih.

Edino ledeniško središče v salzburški regiji vas prepriča z naravnim snegom, ki je na tej višini skoraj zagotovljen, dih jemajočimi razgledi na 3000 m visoke vršace in do 30.000 m2 terena v treh snežnih parkih.

KARTA SMUČIŠČA ZELL AM SEE

Všteto v ceno
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi
 • 2 – dnevni SKI PASS
 • Apres-ski in večerne zabave
 • Prijavnino

5 razlogov zakaj

GARANCIJA SNEGA – LEDENIK

Eden redkih ski openingov, kjer zimske razmere niso ovira – brez tresenja ali bo sneg, saj je tukaj smuka garantirana. Dobrih 5 minut ob jezeru ležečega smučišča Schmittenhöhe se nahaja ledenik Kitzsteinhorn, ki se ponaša z kar 3029m nadmorske vičine.

LOKACIJA – ZELL AM SEE-KAPRUN

Zell am See se nahaja v čudoviti naravi, ob svetlečem se jezeru in se lahko pohvali kot edino ledeniško središče v salzburški regiji z naravnim snegom, dih jemajoči razgledi iz 3000m visokih vrhov, kar 120km urejenih prog ter do 30.000 m2 terena v treh snežnih parkih.

CENA & NAMETITEV

Večina nastanitev je novozgrajenih, nadpovprečno prostornih in skoraj luksuzno opremljenih in navadno tudi zelo dragih. Hitradio Antena pa so poskrbeli, da je cena namestitve s smučarsko karto nižja za skoraj 50%, kvaliteta storitve pa enaka. Tako že od 209€ uživate nepozabno in edinstveno izkušnjo 3-dnevne smuke, druženja in super zabave...

APRES SKI IN VEČERNE ZABAVE

Po naporni smuki vsekakor paše sprostitev v obliki tradicionalnih Apres-ski zabav, ki poleg dobre glasbe nudijo tudi pester program is strani ekipe hitradia Antene in se odvijajo direkt na smučišču!

Ravnodušno pa ne bo niti zvečer, saj vas vsak večer čaka organizirana zabava v enem izmed barov v samem mestu.

ODDALJENOST in ČAS:

Smučišče je od Ljubljane oddaljeno zgolj dobre 3 ure vožnje, kar naredi to idealen ski opening za vse, ki preprosto ne najdete časa za daljši zimski dopust, vseeno pa bi radi izkusili ugodno in predvsem kvalitetno vikend smuko na enem izmed najboljših smučišč v tem delu Evrope.

Popusti za otroke

100% popust

Velja za bivanje v Hotelu

50% popust

Velja za bivanje v Hotelu

123€ popusta

velja za bivanje v apartmajih

69€ popusta

velja za bivanje v apartmajih

35€ popusta

velja za bivanje v apartmajih

Kdo bo z nami?

Uglašena in duhovita ekipa Hitradia Antena in animatorji ekipe Collegiuma

Ekipa Hitradia Antena
Zabavna ekipa iz Collegiuma

Namestitve

Širok izbor skrbno izbranih namestitev. Hoteli, apartmaji ali za brezskrbe kar polpenzion.

APARTMAJI (različne namestitve)

Cena na osebo €229 209 Last minute
Rezerviraj

Apartmaji se nahajajo na različnih lokaciajah v bližini centra mesteca Zell am See, ki je v primeru vsakega apartmaja dostopen peš. Vsi apartmaji so v rangu 3*** in vsebujejo vse osnovne potrebščine. Razdalja do sedežnic je 50 – max 500m.
*V primeru rezervacije dveh ali več apartmajev ne moremo garantirati, da bodo le-ti skupaj!

Kaj vključuje?
 • Do sedežnic: 50 - max 500m.
 • Ugodna cena 
 • Blizu centra  

APARTMAJI TRINKER

Loferer Bundesstraße 14, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo €229 209
Razprodano

Apartmaji Trinker Zell am See se nahajajo v krajevnem središču Zell am See, le nekaj korakov stran od gondole cityXpress in peš cone Zell am See. V neposredni bližini rezidence Trinker je notranji bazen in drsališče.
Apartmajska hiša Trinker je opremljena v simpatičnem alpskem stilu. Gostom je na voljo 9 različno velikih apartmajev za 2 – 8 oseb.

Kaj vključuje?
 • Blizu centra  
 • Ugodna cena 
 • Wi-fi

APARTMAJI POST

Postpl. 4, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo €233 219
Razprodano

Hotel z apartmaji se nahaja v središču letovišča Zell am See, le nekaj metrov od žičnice City Xpress. Novo opremljeni apartmaji ponujajo čudovit razgled na stari del mesta in okoliško pokrajino. Vključujejo 1., 2. ali 3. prostorne spalnice in udobno dnevno sobo z opremljeno kuhinjo ter televizijo. Na razpolago so tudi apartmaji z lastno savno.
Lokacija hotela je idealna za aktivnosti v okolici. Do žičnice, ki vas popelje na vrh hriba Schmittenhöhe ste oddaljeni 2min hoje. Jezero Zell, številne trgovine, restavracije, pokrit javni bazen in drsališče so prav tako dostopni peš v nekaj minutah.
V bližini je tudi garažna hiša, kjer lahko parkirate ceneje s potrdilom apartmajske hiše.

Kaj vključuje?
 • 300m od centra
 • 50m od smučišča
 • Wi-fi

APARTMAJI ALPENPARKS

Schillerstraße 6, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo €259 239 Last minute
Rezerviraj

Na novo zgrajena počitniška stanovanja iz “Apartma Central Zell am See” z odlično lokacijo v središču mesta združujejo mestni življenjski slog z jasnim dizajnom v kombinaciji z alpsko tradicijo. V 19 enotah od 42 do 100 m² – delno s panoramsko teraso – kamnitimi elementi in dodatki  v alpskem slogu z okusnimi barvami in sodobno tehnologijo.

Kaj vključuje?
 • 100m od centra
 • Veliki & Luksuzni apartmaji
 • Wi-fi
 • Wellness v ceni
 • Shuttle bus do smučišča

HOTEL ZUM HIRCHEN-HB

Dreifaltigkeitsgasse 1, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo €359 339
Razprodano

Hotel Zum Hirschen se nahaja v krajevnem središču Zell am See. Smučarska gondola se nahaja 150m stran od hotela, blizu gondole pa je postaja gondole cityXpress, ki vas popelje do smučarskega središča Schmittenhöhe. Na voljo so dvoposteljne in družinske sobe ter suite.

Kaj vključuje?
 • V centru mesta
 • Polpenzion - Odlična hrana
 • Wi-fi
 • Wellness v ceni
 • 150 m od smučišča

Dodatne informacije

Obvezna doplačila na destinaciji:

 • Turistična taksa: 1,1€ / dan / osebo
 • Dodatno čiščenje apartmajev (Okvirne cene lahko najdete na zgornji tabeli)
 • Varščina za ski card: 2€ (povratna kavcija)
 • Varščina za apartma (povratna v primeru, da se v apartmaju ne naredi škode)

Končno čiščeje:

 • Apartmaji TRINKER: 20€ – 60€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji POST: 70€ – 100€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji ALPENPARKS: 80€ – 160€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji NO NAME (različne namestitve): 80€ – 100€ (Odvisno od velikosti namestitve)

*** Podrobonosti vračanja denarja v primeru rizika odpovedi si preberite v splošnih pogojih poslovanja, ki jih najdete na dnu strani

Dodatna ponudba

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Dodatni dan smučanja
Cena na osebo42

Karta za dodatni dan smučanja

Zavarovanje
Cena na osebo8.44

Zavarovanje z asistenco v tujini - AS. Da bo smučanje še bolj brezskrbno.

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na smučanje? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar.

Program smučanja

Smučanje traja 3 dni. 3 dni veselja, športanja in druženja. Vsak dan od 14. do 16. decembra bomo vijugali po belih strminah: Proge se odprejo ob 9h, najbolj ustrajni pa lahko smučate vse do 17h. Med smučanjem in po smučanju pa se bomo zabavali na:

Dan1
Prihod in check-in 13. dec.

Prihod na destinacijo in check-in v izbrano namestitev.

Večerna zabava 13. dec.

Ko se vsi udobno namestimo v apartmaje in hotele sledi spoznavna zabava v enem izmed barov v samem centru mesteca Zell am See, ki zaradi bližine do namestitev poskrbi še za prijeten sprehod skozi praznično obarvane ulice.

Dan2
Apres-ski zabava 14. dec.

Po smučanju sledi sprostitev v obliki tradicionalnih apres-ski zabav, ki se odvijajo direkt na smučišču. Za glasbo in pester program v pravem smučarskem slogu bo poskrbela ekipa hitradia Antena.

Večerna zabava 14. dec.

Tudi zvečer ne bo ravnodušno, saj sledi še en zabave poln večer, animacija iz strani ekipe Antena pa bo na plesišče spravila tudi najbolj utrujene smučarje.

Dan3
Apres-ski zabava 15. dec.

Po naporni smuki pa ponovno na apres-ski zabavo, kjer bo spet glasba poskrbela, da se dobro razgrejemo – za vse, ki potrebujejo dodatno spodbudo pa seveda tudi kakšne borovničke ne bodo škodile!

Večerna zabava 15. dec.

Tudi naš zadnji večer v Zell am See-ju bomo izkoristili, da se podružimo in proslavimo novo sklenjena prijateljstva.

Dan4
Check out 16. dec. ali ... >

Po zajtrku, v dopoldanskih urah, sledi check-out.

... dodatni dan smučanja

Za vse, ki so izpolnili svojo željo po smučanju je čas, da se počasi odpravimo domov. Tisti, ki pa snega še nimajo dovolj pa lahko z doplačilom izkoristijo še en dan smučanja ter se domov odpravijo popoldne.

Galerija

Želiš potovati še ceneje?