Antenin Ski Opening

že od €209

Ekskluzivni Antenin ski opening

Največji snežni dogodek ob otvoritvi smučarske sezone 2019/20, za vse strastne smučarje, ki prepoznajo kvaliteto od povprečja. Eden izmed redkih ski openingov, ki ni vezan na temperature, saj del smučišča zajema tudi ledenik, kjer so proge urejene čez celo leto. Seveda gre dobra smuka z roko v roki tudi s tradicionalnimi Apres-Ski zabavami, animacijami na snegu ter odličnimi večernimi zabavami. Letos se bomo zabavali tudi s svetovno DJ zvezdo, ki jo bomo najavili v kratkem! In vse to se dogaja v slikoviti pokrajini in idilični vasici Zell am See ob jezeru Zeller See.

 

NOVO!

Zell am See – Kaprun – Saalbach  

Letos bomo smučarsko izkušnjo še nadgradili, saj bomo na treh velikih smučiščih, Zell am See – Kaprun – Saalbach, smučali pod eno karto!

Četrto največje smučišče v Avstriji ni brez razloga na mednarodni ravni na seznamu najbolj zaželenih destinacij za dopustovanje. Več kot 400 kilometrov smučarskih prog za vse težavnostne stopnje vas ne bo pustilo ravnodušnih.

Zell am See in okolica pa letos ponujata še veliko novosti! Čaka nas nova smučarska povezava (Zell am See – Viehofen/Saalbach), kar bo še izboljšalo smučarsko dogodivščino, odpira se tudi nova t.i. K-povezava med Kaprunom in Kitzsteinhornom, za vse smučarje, ki si želijo izkusiti smučanje na tem ledeniku. Edino ledeniško središče v salzburški regiji vas prepriča z naravnim snegom, ki je na tej višini skoraj zagotovljen, dih jemajočimi razgledi na 3000 m visoke vršace in do 30.000 m2 terena v treh snežnih parkih. Z novimi povezavami pa smučarji lahko smuko izkusijo na še dodatnih 230 kilometrih vrhunskih prog in 121 žičnic!

NOVO!

Prvič organiziramo apres ski zabavo s svetovno znanim DJ HUGEL. Zabava bo v legendarni koči na smučišču Schnaps Hans, ki se ponaša z najboljšimi apres ski zabavami daleč naokoli.

Všteto v ceno
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi
 • 2 – dnevni SKI PASS
 • Apres-ski in večerne zabave vključno z nastopom svetovne DJ zvezde

6 razlogov zakaj

GARANCIJA SNEGA – LEDENIK

Eden redkih ski openingov, kjer zimske razmere niso ovira – brez tresenja ali bo sneg, saj je tukaj smuka garantirana. Dobrih 5 minut ob jezeru ležečega smučišča Schmittenhöhe se nahaja ledenik Kitzsteinhorn, ki se ponaša z kar 3029m nadmorske višine.

1 SKI KARTA –
3 SMUČIŠČA

Lokacija Zell am See – Kaprun – Saalbach – 408 km prog, letos prvič s povezavo tudi z Saalbachom, dodatnih 300 km prog v Kaprunu in letos tudi prvič v Saalbachu.

CENA & NAMETITEV

Večina nastanitev je novozgrajenih, nadpovprečno prostornih in skoraj luksuzno opremljenih in navadno tudi zelo dragih. Hitradio Antena pa so poskrbeli, da je cena namestitve s smučarsko karto nižja za skoraj 50%, kvaliteta storitve pa enaka. Tako že od 199€ uživate nepozabno in edinstveno izkušnjo 3-dnevne smuke, druženja in super zabave...

APRES SKI Z DJ HUGEL IN VEČERNE ZABAVE

Po naporni smuki se sprostimo na tradicionalnih Apres-ski zabavah, ki poleg dobre glasbe nudijo tudi pester program iz strani ekipe hitradia Antene direkt na smučišču!
Dolgčas pa ne bo niti zvečer, saj vas vsak večer čaka organizirana zabava v barih v mestu.
Prvič letos z nami tudi »hitmejker« DJ HUGEL!

ODDALJENOST in ČAS:

Smučišče je od Ljubljane oddaljeno zgolj dobre 3 ure vožnje, kar naredi to idealen ski opening za vse, ki preprosto ne najdete časa za daljši zimski dopust, vseeno pa bi radi izkusili ugodno in predvsem kvalitetno vikend smuko na enem izmed najboljših smučišč v tem delu Evrope.

IDILIČNA VASICA ZELL AM SEE

Vasica ob jezeru vas bo pričakala praznično okrašena, sprehod po starem mestnem jedru in ob jezeru vas ne bosta pustila ravnodušne. Največja prednost Zell am Seeja je zagotovo bližina vseh za vas pomembnih točk. Vaša namestitev, gondola in bari, kjer se odvijajo zabave so oddaljeni le nekaj minut hoje.

Popusti za otroke

Popusti za otroke za ski pas (velja za dvodnevno smučarsko karto):

OTROCI letnika 2014 in mlajši imajo zastonj ob spremstvu odrasle osebe

OTROCI letnika 2004-2013 50 EUR popusta

MLADINA letnika 2001-2003 imajo 38 EUR popusta

Kdo bo z nami?

Uglašena in duhovita ekipa Hitradia Antena, animatorji ekipe Collegiuma in svetovna DJ zvezda Hugel.

Ekipa Hitradia Antena
Zvezda DJ Hugel
Zabavna ekipa iz Collegiuma

Namestitve

Širok izbor skrbno izbranih namestitev tudi z možnostjo polpenziona.

Apartmaji se nahajajo na različnih lokaciajah v bližini centra mesteca Zell am See, ki je v primeru vsakega apartmaja dostopen peš. Vsi apartmaji so v rangu 3*** in vsebujejo vse osnovne potrebščine. Razdalja do sedežnic je 50 – max 500m.
*V primeru rezervacije dveh ali več apartmajev ne moremo garantirati, da bodo le-ti skupaj!

Kaj vključuje?
 • Do sedežnic: 50 - max 500m.
 • Ugodna cena 
 • Blizu centra  

APARTMAJI TRINKER

Loferer Bundesstraße 14, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo 209
Razprodano

Apartmaji Trinker Zell am See se nahajajo v krajevnem središču Zell am See, le nekaj korakov stran od gondole cityXpress in peš cone Zell am See. V neposredni bližini rezidence Trinker je notranji bazen in drsališče.
Apartmajska hiša Trinker je opremljena v simpatičnem alpskem stilu. Gostom je na voljo 9 različno velikih apartmajev za 2 – 8 oseb.

SOLD OUT!!!

Kaj vključuje?
 • Blizu centra  
 • Ugodna cena 
 • Wi-fi

APARTMAJI POST

Postpl. 4, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo 219
Rezerviraj

Hotel z apartmaji se nahaja v središču letovišča Zell am See, le nekaj metrov od žičnice City Xpress. Novo opremljeni apartmaji ponujajo čudovit razgled na stari del mesta in okoliško pokrajino. Vključujejo 1., 2. ali 3. prostorne spalnice in udobno dnevno sobo z opremljeno kuhinjo ter televizijo. Na razpolago so tudi apartmaji z lastno savno.
Lokacija hotela je idealna za aktivnosti v okolici. Do žičnice, ki vas popelje na vrh hriba Schmittenhöhe ste oddaljeni 2min hoje. Jezero Zell, številne trgovine, restavracije, pokrit javni bazen in drsališče so prav tako dostopni peš v nekaj minutah.
V bližini je tudi garažna hiša, kjer lahko parkirate ceneje s potrdilom apartmajske hiše.

Kaj vključuje?
 • 300m od centra
 • 50m od smučišča
 • Wi-fi

APARTMAJI ALPENPARKS

Schillerstraße 6, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo 239
Rezerviraj

Na novo zgrajena počitniška stanovanja iz “Apartma Central Zell am See” z odlično lokacijo v središču mesta združujejo mestni življenjski slog z jasnim dizajnom v kombinaciji z alpsko tradicijo. V 19 enotah od 42 do 100 m² – delno s panoramsko teraso – kamnitimi elementi in dodatki  v alpskem slogu z okusnimi barvami in sodobno tehnologijo.

Kaj vključuje?
 • 100m od centra
 • Veliki & Luksuzni apartmaji
 • Wi-fi
 • Wellness v ceni
 • Shuttle bus do smučišča

HOTEL ZUM HIRCHEN-HB

Dreifaltigkeitsgasse 1, Zell am See ( Zemljevid )
Cena na osebo 349
Rezerviraj

Hotel Zum Hirschen se nahaja v krajevnem središču Zell am See. Smučarska gondola se nahaja 150m stran od hotela, blizu gondole pa je postaja gondole cityXpress, ki vas popelje do smučarskega središča Schmittenhöhe. Na voljo so dvoposteljne in družinske sobe ter suite.

Kaj vključuje?
 • V centru mesta
 • Polpenzion - Odlična hrana
 • Wi-fi
 • Wellness v ceni
 • 150 m od smučišča

APARTHOTEL GRÜNER BAUM

Seegasse 1, 5700 Zell am See, Avstrija ( Zemljevid )
Cena na osebo 219
Rezerviraj

Družinski hotel se nahajav središču letovišča Zell am See, le nekaj minut hoje od jezerskega obrežja in žičnic. Sobe in apartmaji so velike in prostorne, na voljo pa je tudi veliko parkirišče.

Kaj vključuje?
 • 100m od centra
 • Veliki & Luksuzni apartmaji
 • Wi-fi
 • Spa
 • 300m do žičnice

Dodatne informacije

Obvezna doplačila ob prijavi: 

 • prijavnina 10€

Obvezna doplačila na destinaciji:

 • Turistična taksa: 1,1€ / dan / osebo
 • Dodatno čiščenje apartmajev (Okvirne cene lahko najdete spodaj)
 • Varščina za ski card: 2€ (povratna kavcija)
 • Varščina za apartma (povratna v primeru, da se v apartmaju ne naredi škode)

Končno čiščeje:

 • Apartmaji TRINKER: 16€ – 65€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji POST: 69€ – 99€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji ALPENPARKS: 80€ – 160€ (Odvisno od velikosti namestitve)
 • Apartmaji NO NAME (različne namestitve): 80€ – 100€ (Odvisno od velikosti namestitve)

*** Podrobonosti vračanja denarja v primeru rizika odpovedi si preberite v splošnih pogojih poslovanja, ki jih najdete na dnu strani.

Dodatna ponudba

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Dodatni dan smučanja
Cena na osebo42

Karta za dodatni dan smučanja

Zavarovanje
Cena na osebo8.44

Zavarovanje z asistenco v tujini: AS TUJINA - da bo smučanje še bolj brezskrbno.

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na smučanje? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar.

Program smučanja

Smučanje traja 3 dni. 3 dni veselja, športanja in druženja. Vsak dan od 12. do 15. decembra bomo vijugali po belih strminah: Proge se odprejo ob 9h, najbolj vztrajni pa lahko smučate vse do 16h. Med smučanjem in po smučanju pa se bomo zabavali na:

Dan1
Prihod in check-in 12. dec.

Prihod na destinacijo in check-in v izbrano namestitev.

Večerna zabava 12. dec.

Ko se vsi udobno namestimo v apartmaje in hotele sledi spoznavna zabava v enem izmed barov v samem centru mesteca Zell am See, ki zaradi bližine do namestitev poskrbi še za prijeten sprehod skozi praznično obarvane ulice.

Dan2
Apres-ski zabava z DJ zvezdo
13. dec.

Eden od vrhuncev letošnjega Anteninega ski openinga, bo v legendarnem Schnaps Hansu kjer bo nastopila svetovna DJ zvezda, ki jo bomo kmalu najavili.

Večerna zabava 13. dec.

Tudi zvečer ne bo ravnodušno, saj sledi še en zabave poln večer, animacija iz strani ekipe Antena pa bo na plesišče spravila tudi najbolj utrujene smučarje.

Dan3
Apres-ski zabava 14. dec.

Po naporni smuki pa ponovno na apres-ski zabavo, kjer bo spet glasba poskrbela, da se dobro razgrejemo – za vse, ki potrebujejo dodatno spodbudo pa seveda tudi kakšne borovničke ne bodo škodile!

Večerna zabava 14. dec.

Tudi naš zadnji večer v Zell am See-ju bomo izkoristili, da se podružimo in proslavimo novo sklenjena prijateljstva.

Dan4
Check out 15. dec. ali ... >

Po zajtrku, v dopoldanskih urah, sledi check-out.

... dodatni dan smučanja

Za vse, ki so izpolnili svojo željo po smučanju je čas, da se počasi odpravimo domov. Tisti, ki pa snega še nimajo dovolj pa lahko z doplačilom izkoristijo še en dan smučanja ter se domov odpravijo popoldne.

Galerija

Želiš potovati še ceneje?