Family & Gaming Počitnice – Portorož

že od €150

Family & Gaming Počitnice - Portorož

Imate v družini mlade nadobudne gejmerje ? Še vedno niste porabili svojih bonov? Si želite vikend oddiha, kjer se bodo otroci lahko zabavali po svoje, med tem ko si boste vi privoščili nekaj dragocenih minut zase v eksluzivnih storitvah Lifeclass 4* hotelov in njihovega wellnessa?

V tokratnem oddihu bomo gostom, predvsem otrokom in mladostnikom ponudili še prav posebno doživetje. V dvorani Grand Hotela Portorož bomo postavili čisto pravo Gaming Play IT areno, ki bo vsebovala vse od X-box in Nintendoo kotička, igranja igric 1na1 (LOL, CSGO, Rocket Legue,…), Avto simulatorja, Mini dron in VR kotička (Oculus, HTC vive,…) ter Battle Royal kotička, kjer se boste pomerili v igranju Fortnite in PUBG.

Portorož že več stoletij slovi kot priznan zdraviliški kraj, z več stoletno tradicijo zdravljenja z naravnimi zdravilnimi faktorji in bogato wellness ponudbo Term Portorož, ki jih ob prvovrstnih namestitvah v hotelih Lifeclass z razgledom tik ob morju združujemo v edinstvena doživetja. Portorož vam nudi uživanje v izvrstni kulinariki predvsem mediteranske hrane in je priljubljeno središče za aktiven oddih in sproščujoče počitnice.

 

Kaj nudimo:
 • 2 nočitvi v Hotelih Lifeclass 4* s polpenzionom
 • Vstop v Gaming PLAY IT areno
 • Bazeni z ogrevano morsko in termalno vodo
 • Uporaba Fitness centra
 • Portoroška plaža MEDUZA
 • Wellness ponudba

Namestitve

2 nočitvi v HOTELU LIFECLASS 4*

( Zemljevid )
Cena na osebo že od: 150 Plačljivo s turističnim bonom
Rezerviraj

Hoteli LifeClass v Portorožu so sinonim za razvajanje in prestiž, kjer lahko hedonističen oddih preživite v izbranih nastanitvah s štirimi zvezdicami. Hkrati pa si prvioščite neponovljivo zabavo v Gaming Play IT areni.

Dvoposteljna soba: 150€/osebo, Družinska soba: 199€/osebo (2 otroka, do 15let brezplačno)

Kaj vključuje?
 • 2 - 4 osebe
 • 2 nočitvi s polpenzionom
 • Uporabo Fitness centra
 • Uporabo bazenov v termah LifeClass
 • Vstop na Portoroško plažo MEDUZA
 • Vstop v Gaming Play IT Areno

Vse aktivnosti so zastavljene na način, da je mogoče upoštevati in spoštovati priporočila NIJZ.

Vstop v PLAY IT Gaming Areno

Arena bo vsebovala vse od X-box in Nintendoo kotička, igranja igric 1na1 (LOL, CSGO, Rocket Legue,…), Avto simulatorja, Mini dron in VR kotička (Oculus, HTC vive,…) ter Battle Royal kotička, kjer se boste pomerili v igranju Fortnite in PUBG. Vstop v Areno bo možen; petek 16:00 - 21:0, sobota 10:00 - 21:00 in nedelja 10:00 - 15:00.

Bazeni z ogrevano morsko in termalno vodo

Naj bo to na svežem zraku ali v notranjosti. V hladni ali topli vodi. Najmlajši pa se bodo pozabavali v katerem od otroških bazenov. Ste vedeli, da se lahko tu iz svoje sobe do posebnih bazenov s termalno vodo (Pramorjem) in bazenov z ogrevano morsko vodo (Sea Spa) sprehodite kar v kopalnem plašču?

Portoroška plaža MEDUZA

Edinstvena plaža Meduza je ena od najbolj ekskluzivnih plaž na Jadranu. Bel istrski kamen ob robu plaže se zliva z modrino morja in svežo podobo urejenih zelenic.

Fitness center

Sodobno zasnovan fitnes center LifeFit se razprostira na 180 m2, kjer je na voljo več različnih kardio naprav in številne druge sodobne fitnes naprave. V fitnes centru izvajamo zanimive vadbe, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejšega obiskovalca. Uporaba mogoča v dopoldanskem času.

Cena vključuje

Namestitev v LifeClass 4* hotelih s polpenzionom
Kopanje v bazenih z ogrevano morsko in termalno vodo
Uporaba Fitness centra v dopoldanskem času
Kopanje na Portoroški plaži Meduza
Vstop v Gaming Play IT Areno

Kako lahko koristim bon?

#Preprosto
Vplačate garancijo 50€ na osebo za potrditev rezervacije v LifeClass 4**** hotelu. Vplačani znesek ob prijavi v hotel dobite povrnjen.
Izpolnite vlogo za koriščenje bona.
Na dan prihoda v hotel Lifeclass 4* predložite vlogo in/ali poravnate preostali znesek.

Cena ne vključuje

Obvezno na destinaciji:
Turistična taksa 2,5€/osebo/nočitev
Prijavnina: 1,5€/osebo

Fotogalerija

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Želiš potovati še ceneje?