Knockout Ski Opening 2021-closing

že od €119

Knockout Ski Opening 2021

Ste kdaj razmišljali, kako bi bilo, če bi se s prijatelji odpravili na 1 tedenski smučarski oddih nekam daleč stran, kjer ni skrbi, kjer je polno mladih, kjer so vsak dan zabave brez vstopnin, kjer je smučišče, kot ga pri nas še nismo videli, vse skupaj pa je ceneje kot katerikoli vikend oddih, na kateremkoli slovenskem, avstrijskem ali italijanskem smučišču?

Predstavljamo vam KNOCKOUT SKI OPENING v FRANCIJI. Vsakoletna tradicionalna Collegiumova otvoritev smučarske sezone, kjer se zaradi zgoraj navedenih razlogov, na enem mestu združi več kot 1000 mladih Slovencev, ki gredo v prvi fazi smučat, a si želijo tudi dobre zabave.

Cena vključuje
 • 7 x nočitev v apartmaju
 • 6-dnevna smučarska vozovnica
 • Party zapestnica
 • Šola smučanja/bordanja
 • Snežna Garancija**
 • Elan Ski Test

Zakaj? 8x zato:

Edinstveno in drugačno doživetje za vse ljubitelje smučanja in zabave. Izkušnja, ki jo je redko kdo doživel.

Brez dvoma najcenejša ponudba 7-dnevnega smučarskega paketa, kjer je vse všteto v ceno: Namestitev, 6-dnevni Ski Pass, Party zapestnica, Šola smučanja, Elan Ski Test, Prijavnina, osnovno zavarovanje in celo SNEŽNA GARANCIJA.

Veliko število smučarskih prog omogoča res kvalitetno rezanje belih strmin brez pretirane gneče in predvsem čakanja na sedežnice.

Vsak dan tematske zabave, čez dan na snegu, zvečer pa v najeti dvorani oz. lokalnih barih.
* zabavo bomo organizirali v kolikor bo to mogoče glede na epidemološko sliko in dovoljenja oblasti.

Smučišče, večje in modernejše od kateregakoli slovenskega, s party vasico na 1800m, najvišjim vrhom pa kar 2700m.

Vsi prijavljeni imate snežno garancijo že v ceni, kar pomeni, da v kolikor smučišče zaradi pomanjkanja snega nebi obratovalo, prejmete ves vplačani znesek nazaj, razen administrativnih stroškov v višini 10€/osebo.

Če bi se radi naučili , ali pa samo izpilili svoje znanje, imate vsak dan na voljo 2urni skupinski tečaj z licenciranim učiteljem smučanja ali bordanja ŽE V CENI! Takšna storitev se navadno računa od 40-80€.

Vsi potniki boste imeli priložnost preizkusiti najnovejši Elanov model smuči

Namestitev

Namestitev s smučarsko karto in zabavami.

Apartmaji 3*** (CONA ZA MLADE)

Cena na osebo že od: 149 First minute akcija le za prvih 100
Rezerviraj

Nahajamo se na področju Bois Méan na 1800m nadmorske mivšine in le 70 m od prvih smučarskih prog. V bližini objekta najdete: restavracijo, bar in trgovino z živili. Kompleks nudi udobne in lepo opremljene večsobne apartmaje različnih velikosti.

Vsi apartmaji imajo lastno kopalnico (tuš ali kad/wc), kuhinjsko nišo in dnevno-spalni prostor z raztegljivo sedežno garnituro. Večina apartmajev ima balkon z lepim pogledom na okolico. Dodatna možnost: Savna, jacuzzi (proti doplačilu). Možnost parkiranja v garaži (doplačilo). Objekt ima brezžično internetno povezavo na recepciji (doplačilo) in shrambo za smučarsko opremo.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni ob predhodni najavi (doplačilo).

Kaj vključuje?
 • 2-6 oseb
 • PRIMERNO ZA MLADE
 • 1800m nadmorske višine
 • 70m do sedežnice

La Combe d'Or 4**** (MIRNA CONA ZA DRUŽINE IN PARE)

La Combe D'Or 4**** ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: 159 First minute akcija le za prvih 100
Rezerviraj

Mirnejša lokacija, primerno za družine in pare. 

Vsak apartma ima dnevno sobo z raztegljivim kavčem ali raztegljivim ležiščem, ki je namenjeno za 2 osebi), popolnoma opremljeno kuhinjo (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna ali konvekcijska pečica), satelitsko televizijo, parkirišče in shrambo za smuči, satelitsko televizijo, balkon.

Residenca ima lepšo opremo in ima zunanji ogrevan bazen.

Storitve so vključene:
• Ogrevani zunanji bazen
• Savna

Kaj vključuje?
 • 2-6 oseb
 • MIRNA CONA (samo za družine in pare)
 • Apartmaji na 1800m nadmorske višine
 • 50m od proge
 • Bazen
 • Malo večji apartmaji
 • Savna

Nadgradi svojo izkušnjo

PRIPOROČAMO! - avtobusni prevoz
Nobenih težav z logistiko vaše skupine prijateljev in izbiro šoferja + prevoznega sredstva :)
Predstavnik agencije na avtobusu (zares temeljita razlaga vseh podrobnosti programa)
Večja povezanost s skupino in posledično boljša izkušnja
1x v tednu organiziran shoping za sprotno nabavo zaloge hrane in pijače

Avtobusni prevoz - PRIPOROČAMO!

Ljubljana - Les Orres - Ljubljana: 70€
Celje - Les Orres - Celje: 80€
Maribor - Les Orres - Maribor: 90€
Prevoz lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zdravstveno Zavarovanje z Asistenco v Tujini
Cena na osebo že od:11.09

GENERALI TUJINA je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih. In je na smučišču obvezna. Lahko si jo uredite sami, lahko pa vam jo uredimo mi in naša ekipa prve pomoči skrbi za vašo polico in vsa dogovarjanja med morebitnim zdr. posredovanjem - dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na smučanje? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar.

Ostala doplačila

Neobvezno: Komplet brisač 8€/teden
Neobvezno: Posteljnina 10-14€/osebo
Obvezno: Povratna kavcija 100€/osebo ***
Obvezno: Turistična taksa 1.45€-1.75€/osebo/dan

LES ORRES

Les Orres je smučarski center z vso potrebno infrastrukturo modernega turističnega mesta. Nahaja se nad mestom Embrun in Durance dolino ter zagotavlja čudovit razgled na jezero Serre-Ponçon, največje umetno jezero v Evropi. Posebnosti smučišča so neokrnjena narava, gost iglasti gozd in velik potencial tako za zimski kot letni turizem.

Smučišče leži na nadmorski višini 1.650 m – 2.720 m in ima sto kilometrov smučarskih prog. Te so večinoma rdeče, kar daje poseben čar smučišču za bolj izkušene smučarje. Skupaj ponuja 21 rdečih, 4 črne, 6 modrih in 7 zelenih smučišč. Črna proga La Pousterle je ena od treh smučarskih prog v Franciji, ki jih je Mednarodna smučarska zveza odobrila za gostovanje evropskega smučarskega pokala.

Toda tudi tisti z nižjim smučarskim znanjem ne bodo prikrajšani, saj so lažje proge v vznožju gore dovolj široke, da sprejmejo veliko število začetnikov. Poleg tega ima smučarski center okoli 40 km prog za tek na smučeh.

Mesto je zgrajena iz tradicionalne kombinacije lesa in kamna, kar nas prepoji z dodatno smučarko energijo. Novo naselje, Bois Mean, zgrajeno leta 2008 na višini 1800m, vsebuje najnovejše komplekse stanovanjskih in poslovnih prostorov.

Zaradi višine in osojne lege ter najsodobnejše priprave umetnega snega so snežne razmere zelo ugodne v celotni sezoni. Ljubitelje skrajne oblike smučanja in deskanja na snegu bo razveselila velika Boardercross proga in snowpark. Druge dejavnosti vključujejo plavanje, padalstvo, biatlon, sankanje, savne in masažni center, drsanje (notranje drsališče) …

Les Orres Ski Resort se ponaša tudi z rekreacijsko Orrian Express, bob progo, ki se razteza čez 1,5 km v dolžino in ima višinsko razliko do 710 metrov s tremi ostrimi spirali. Ta turistična atrakcija je edinstvena v francoskem smučarskem središču v Hautes Alpah.

Karta smučišča: KLIKNITE TU

Karateristike smučišča:

 • 1oo km smučarskih prog
 • 21 rdečih, 4 črne, 6 modrih in 7 zelenih smučišč
 • 58 % prog ima možnost umetnega zasneževanja
 • Inovativen sistem vlečnic Telemix (kombinacija gondole in sedežnice)
 • Les Orres Snowpark
 • Boardercross
 • Snake run
 • Slopestyle area
 • rekreativna Orrian Express bob steza
 • preko 50 Wi-Fi Hotspot-ov, brezplačen vstop z registracijo

Dnevno & Nočno dogajanje

*Številke dni so navedene zgolj informativno!

Dan1
APRES SKI ZABAVE

sakodnevne apres ski zabave bodo organizirane v posebni Apres Ski Party Areni direktno na smučišču. Na 2100 m pričakujte 6 vrhunskih zabav z raznimi tematikami, kot so HOLZER PARTY, PANZER TANZ itd.

Zabave se odvijajo vsak dan med 14h in 18h. Apres Ski Arena se nahaja na 2.200 m nadmorske višine in je povezana s središčem smučarskega naselja s smučarsko progo ter gondolo in je tako dostopna tako začetnikom kot tistim, ki bodo na zabavo prišli brez smučarske opreme.

Dan2
NOČNE ZABAVE

Naši DJ-ji bodo pokrili vse zvrsti glasbe, ki se bo tematsko spreminjala po večerih. »Pop«, »Balkan«, »slovenski večer«, rock večer« »90’s hits« itd. Predvsem pa je pomembno, da bodo na zabavo vabljeni VSI in to brez doplačila.
V dvorani, ki bo opremljena samo za naše goste, kjer bomo stregli pijačo po zelo nizkih cenah.

Dan3
DELAVNICE SMUČANJA in BORDANJA

Kljub vsem zabavam, na KnockOut Ski Openingu zagotovo ne smemo pozabiti na bistvo našega festivala – smučanju in deskanju na snegu. Ker smo najuspešnejša država po osvojenih medaljah na OI na prebivalca na snegu, je naš cilj, da vam ponudimo ustrezno in strokovno usposabljanje z licenciranimi (ISIA,IVSIA, ZUTS) učitelj in demonstratorji smučanja in deskanja na snegu z dolgoletnimi izkušnjami, kateri nam bodo pomagali skozi vsakodnevne delavnice izpopolnit najnovejšo tehniko smučanja. Izbirate lahko med off-piste, snow-parku in skrajne carving tehniko.

Dan4
CARVING DELAVNICE

Licenčni učitelji (ZUTS, IVSI, ISIA) z dolgoletnimi izkušnjami
Mladi in zabavni učitelji
Delo v majhnih skupinah
Prilagajanje potrebam posameznika
Različne skupine glede na raven znanja

Dan5
SKI TEST

ELAN – Naš dolgoletni partner in sponzor bo poskrbel za edinstveno priložnost testiranja najnovejših modelov smuči, ki so jih pripravili za novo sezono.

Test bo mogoč le za udeležence KnockOut ski openinga. Vsak dan boste lahko preizkusili različne modele smuči. ELANovci nam vedno priskrbijo najnovejše modele, da lahko našim gostom ponudimo eksluzivno možnost testiranja najnovejših tehnologij še preden se le-te pojavijo na policah športnih trgovin.

Dodatna pojasnila

V ceno ni vključeno: Neobvezna (individualna) doplačila ob prijavi:

 • zavarovanje rizika odpovedi – 6,5% vrednosti osnovne cene aranžmaja + DDV
 • dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 11,09€ /osebo
 • avtobusni prevoz iz LJ 70€/osebo , CE 80€/osebo, MB 80€ /osebo

Neobvezna doplačila na destinaciji:

 • komplet brisač 8€/teden (svetujemo, zaradi stiske v kovčkih)
 • posteljnina 10-14€/osebo (svetujemo, zaradi dimenzij postelj in stiske v kovčkih)

Obvezno doplačilo na destinaciji:

 • Turistična taksa 1,15€-1,55€/osebo/dan
 • K-card/ski pass 2€/osebo (vračilo zadnji dan ob vrnitvi kartice)
 • Povratna kavcija 100€/osebo (vračilo zadnji dan, v kolikor po pregledu apartma ostane nepoškodovan)

Galerija

Želiš potovati še ceneje?