Novo leto na Azurni Obali

Azurna Obala

Dragulj francoske obale, znan po morju, soncu in kulturi, ravzpeti med prestižom in umetnostjo.

Azurna obala je s svojo slikovitostjo in posebno, intenzivno svetlobo v svoje kraje privabila tako številne umetnike kot tudi smetano bogate družbe, ki so v že tako lepem okolišu, obdanemu s visokimi gorami na eni strani in morjem na drugi, zgradili prečudovita mesta kot so Nica, Cannes in monte Carlo v Monaku. Vstopi v novo leto s kozarcem prave francoske penine, v edinstvenem razkošju in lepoti francoske riviere.

Kaj nudimo
 • Prevoz na Azurno obalo
 • Namestitev
 • Novoletna zabava
 • Vodene oglede

Zakaj z nami na Azurno obalo?

TOPLO
ROMANTIČNO
MONDENO

Namestitev

Široka ponudba različnih namestitev, ki se med seboj razlikujejo tako v ceni kot tudi v nudenih storitvah zagotavlja, da se prav za vsakega nekaj najde. Izberi si svojo in izkusi nepozabno novo leto na Azurni obali

HOTEL IBIS NICE CENTRE GARE

14 Avenue Thiers ( Zemljevid )
Cena na osebo €135 109.90
Razprodano

Hotel IBIS Nice Centre Gare je lociran v centru Nice in je od plaže oddaljen 13 minut hoje. Promenade des Anglais je oddaljena cca. 1 km, center NIce pa 2 km.

Klimatizirane sobe so opremljene s TV in TWC.

Samopostrežni zajtrk, ki ga sestavljajo sladke in slane jedi, kot so jajca, sadna solata, jogurti in sokovi, pecivo, pa tudi čaj in kava ter sadje je na voljo vsak dan. Poleg običajnega zajtrka je na voljo tudi skromnejša različica, ki je na voljo že od 04.00 ure.

Hotel ima 24-urno recepcijo. V hotelu je brezplačen Wi-Fi.

Kaj vključuje?
 • 2-3 oseb
 • Blizu centra in plaže
 • Prostorne sobe
 • Brezplačen WiFi
 • Zajtrk vključen

HOTEL OZZ BY HAPPYCULTURE

18 Rue Paganini ( Zemljevid )
Cena na osebo €135 82.90
Razprodano

Hotel Ozz by Happyculture (ex Normandie) se nahaja v središču Nice, 2 min hoje od železniške postaje Nice-Ville in 15 min hoje od plaže. Ponuja brezplačen WiFi v vseh prostorih.

Vse sobe nudijo klimatsko napravo, omarice s ključavnico in lastno kopalnico s kadjo ali prho, nekatere pa imajo tudi balkon.

Vsako jutro si lahko privoščite kontinentalni zajtrk.

Promenada Promenade des Anglais je 800 m stran.

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb
 • V centru mesta - odlična lokacija!
 • Brezplačen WiFi
 • Zajtrk vključen

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Avtobusni prevoz

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Azurne obale preživeli udobno in brez pretiranega hrupa, energijo za zabavo pa bi želeli prihraniti za samo destinacijo.

Lahko dokupite v postopku rezervacije

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Dodatno zavarovanje

Tujina AS je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih - dokupite v postopku rezervacije. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi.

Program

Prehod iz 2018 na 2019 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem porgramu Collegium novega leta na Azurni obali
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
Na poti do Azurne obale

29.12.2018
Iz odhodnega mesta se bomo v popoldanskih urah odpravili iz Slovenije. Pot nas bo vodila skozi severno Italijo vse do kneževine Monako.

Dan2
Monako

30.12.2018
V drugo najmanjšo, a hkrati najprestižnejšo državo bomo prispeli v zgodnjih urah in jutro izkoristili za ogled slavnega mesteca Monte Carla. Sprehodili se bomo do knežje palače rodbine Grimaldi in do katedrale Sv. Nikolaja, kjer je končno počivališče rodbine Grimaldi in znane ameriške igralke Grace Kelly. Ogled bomo nadaljevali po najbolj znanem delu Monte Carla – Monaco Grand Prix F1 progi, del katere bomo prevozili kar z avtobusom, ki nas bo odpeljal še do slovitega Casinoja Monte Carlo.

Nice

30.12.2018
V popoldanskih urah bomo našo pot nadaljevali vse do največjega, in po mnenju mnogih tudi najlepšega, mesta francoske riviere – Nice. Po namestitvi v hotel bomo naš čas na promenadi ob sredozemski obali izkoristili za peš ogledom starega mestnega središča Nice, kjer si bomo ogledali prečudovito arhitekturo tega mesta. Po ogledu bo sledil prosti čas za kavice, nakupovanje in vse ostale lepote Nic.

Prvi večer

30.12.2018
Po odlični francoski hrani bo čas, da obiščemo enega izmed številnih barov in klubov v centru samega mesta, kjer bomo lahko okušali francosko vino še dolgo v noč.

Dan3
Ogled slovitega CANNESA

31.12.2018
Najdaljši dan v letu bomo preživeli v blišču zvezdniškega mesta, znanega po prestižnem filmskem festivalu Cannes. Po avtobusnem ogledu dela svetovne filmske prestolnice se bomo ustavili naprečudoviti Cannes promenadi, kjer nas kot prva znamenitost čaka t.i. »Palača Festivalov in Kongresov«, kjer se vsako leto smetana internacionalnih igralcev zbere na festivalu.

Ob povratku domov se najprej ustavimo še v mestecu Antibes, kjer se antično združuje z modernim, saj je lokacija znano tako po prečudovitih stavbah izrazite zgodovine kot tudi po marini, ki je največja v Evropi in je konstantno dom masivnim, luksuznim jahtam. Po ogledu pot proti nadaljujemo do nakupovalnega središča Cap3000.
Po povratku v hotel sledi prosto popoldne. (dodatna ponudba)

Silvestrovanje

31.12.2018
Vstop v novo leto bomo doživeli kot ga lahko le redkokdo - v največjem prestižu Monte Carla, kjer bomo na 2019 nazdravili z kozarcem prave francoske penine pod veličastnem ognjemetom, ki se za tako mesto spodobi!
(dodatna ponudba)

Dan4
Parfumi in umetnost

1.1.2019
Prvi dan novega leta bomo izkoristili za spoznavanje francoske kulture. Najprej se bomo napotili proti mestecu Grasse, ki je svetovno znan kot prestolnica parfumov. Tam se bomo ustavili v eni izmed treh glavnih parfumerij, kjer naj bodo sloviti »nosovi«, elitni strokovnjaki za vonjave, pokazali njihove metode dela in stoletja stare prakse izdelave parfumov.

Oviti v novih dišavah se bomo odpravili do idiličnega mesteca, ki leži na vrhu griča - St. Paul de Vance. Eden od najstarejših srednjeveških mest francoske riviere, ki je zelo dobro znano po številnih galerijah sodobne umetnosti. Mestece je bilo in je še popularna lokacija za umetnike, med njimi je tukaj ustvarjal tudi Marc Chaggal, danes pa si lokacijo lasti Bill Wyman, basist skupine Rolling Stones.

Po povratku domov sledi še zadnje prosto popoldne na prečudoviti francoski rivieri. dodatna ponudba

Zadnji večer

1.1.2019
Za zadnji večer bomo skupaj zbrali še zadnje atome energije in izkoristili preostali čas na azurni obali za poslovilni žur.

Dan5
Odhod domov

2.1.2019
Po zajtrku bomo počasi zapustili hotel, se še enkrat poslovili od Nice in se počasi odpravili nazaj proti Sloveniji.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk/večerja, kjer je navedeno)
 • predstavnika na avtobus  (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
 
Doplačila:
 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji).
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode)
 
Doplačila po želji:
 • avtobusni/vlak prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji 
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko Adriatic-Slovenice – AS (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini AS tujina 

Želiš potovati še ceneje?