Novo leto v Bratislavi

že od €66 Bonus Akcija: Early bird

Bratislava

Okusi hedonizem z romantičnim tvistom!

Mesto lepih nasmehov, ki nikoli ne zaspi, te očara s herojsko ponudbo zapeljivih restavracij, glasnih pubov in izjemnih klubov za nore žure. Odkrivaj bogato kulturo, nato pa okušaj slovaške specialitete in drinke po zelo ugodnih cenah. Zganjaj romantiko ali se prepusti zabavi, Bratislava ti ponuja polno priložnosti za oboje.

Ugodnosti
 • Prevoz v Bratislavo
 • Namestitev
 • Novoletna zabava
 • Nočne transferje
 • Vodene oglede

Zakaj v Bratislavo?

Romantični Hedonizem

Pravljično osvetljene uličice so polne restavracij, pubov, barov in klubov, kjer se romantika v dvoje prepleta z žurom v mnogo.

Lagano in ugodno

V slovaški pijači in dobrotah lahko uživaš v dobrih cenah, med nešteto izbiro pa se lahko odločaš spontano, v svojem tempu, po svojih pravilih.

Celonočno poskočno

Bratislavski klubi slovijo po udarnih, norih in nepozabnih zabavah, kjer lahko postaneš raziskovalec, avanturist in žurer. Ali vse hkrati.

Vodeni ogledi

Ogledali si boste lahko Bratislavski NLP, v vinski kleti v Malih Krpatih uživali v degustaciji vina, ter osvajali starodavne trdnjave in gradove.

Namestitve

Cenovno ugodna namestitev, ki je primerna tako za družbe, kot tudi za pare.

EXPO HOTEL

Viedenská cesta 7 (Zemljevid)
Cena na osebo €96 66 Early bird akcija
Rezerviraj

Hotel Expo se nahaja v sklopu razstavnega centra Incheba, le 500 m od nakupovalnega središča Aupark in 15 min hoje od starega mestnega jedra Bratislave. Ponuja restavracijo, poletno teraso in fitnes. Sodobne sobe vključujejo brezplačen brezžični internet, satelitsko TV, minibar, hladilnik in kopalnico. V sklopu hotela najdete 24-urno recepcijo, igrate lahko pikado in namizni tenis, na voljo pa je tudi izposoja koles.

Kaj vključuje?
 • 2 osebi
 • Blizu centra
 • Ugodna cena
 • Hotel primeren za pare in mlade
 • wifi v hotelu

HOTEL NIVY

Liščie nivy 442/3 (Zemljevid)
Cena na osebo €123 93 Early bird akcija
Rezerviraj

Hotel Nivy je primeren za zahtevnejše goste in za vse tiste, ki bi se radi pocrkljali v slovaškem wellnesu. V bližini hotela boste našli trgovine, lokale in restavracije. S centrom mesta, od katerega je oddaljen cca. 2 km, je odlično povezan. V hotelu je na voljo Wi – Fi, restavracija, sef, bazen, wellnes in fitnes pa nudijo za doplačilo.

Na voljo so udobne dvoposteljne sobe. Vsaka soba je opremljena z lastnim tušem in WC – jem, SAT TV – jem, telefonom in mini barom. Parkirišča za goste so na voljo za 10€ na avto na dan.

Kaj vključuje?
 • 2 osebi
 • Blizu centra
 • Hotel primeren za pare in mlade
 • Zajtrk v ceni
 • Wi-Fi v hotelu

PROGRAM

Prehod iz 2018 na 2019 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta v Bratislavi.
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
Odhod iz Ljubljane in ogled mesta

30.12.2018
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah, vožnja bo potekala mimo Celja (možen vstop pri TC Merkur) in Maribora (možen vstop na AP Mlinska), nato pa bomo vožnjo nadaljevali čez Avstrijo do Slovaške, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah, sledi namestitev v hotelu in ogled centra mesta.
Sprehodili se bomo skozi glavni trg mimo ostankov srednjeveškega obzidja, do glavnih mestnih vrat, Michalovega stolpa, po Michalski in Venturski ulici do Mozartove palače, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov. Pot bomo nadaljevali do sedeža Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica. Ogledali si bomo tudi veličastno Martinovo katedralo, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje. Za zaključek ogleda bomo pa pomahali še Čumilu in Schone Nazyju, maskotoma mesta.

Velika prednovoletna zabava

30.12.2018
Sledijo priprave na prvo Bratislavsko noč, kasneje pa se selimo v enega od Bratislavskih klubov.

Dan2
Grad Devin + NLP

31.12.2018
Po poznem zajtrku se boste lahko odpravili na izlet do sotočja Morave in Donave ter si ogledali grad Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo. Izvedeli boste tudi kakšno skrivnostno legendo o temačnem deviškem stolpu. Lahko se boste odpravili tudi na most SNP, ki 90 metrov visoko nad sabo skriva čisto pravi Bratislavski NLP.

Novo Leto!

31.12.2018
Popoldne se bomo vrnili v mesto in začeli s pripravami na najdaljšo noč v letu. Zadnje ure starega leta, ovite v tančico skrivnosti bratislavskih noči, boste lahko preživeli v enem izmed najboljših klubov v Bratislavi, kjer bomo tudi letos poskrbeli, da boste v družbi najboljših COLLEGIUM CLUBBING DJev plesali in nazdravljali vse do zgodnjega jutra! Pripravite se na presenečenje ob 00h in od plesa razbolele noge naslednje jutro.

Dan3
Bratislava, od kod lepote tvoje

1.1.2019
Po prekratki noči boste imeli možnost poldnevnega gastronomskega izleta v vinorodno območje Malih Karpatov. Podali se bomo v vasi Pezinok, Modra ali Svaty Jur ter v eni izmed mnogih »vinaren« okušali vina in prisluhnili razlagi o značilnostih slovaških vin.

Za nas ni počitka!

1.1.2019
Zvečer za nas ni počitka. Čas je za prvo zabavo v novem letu 2019 v najboljši diskoteki v Bratislavi.

Dan4
Iz Bratislave v Slovenijo

2.1.2019
Po zajtrku se bomo odpeljali v enega izmed največjih nakupovalnih centrov, kjer boste lahko kupili zadnje spominke. Popoldan bo sledil odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite:

Avtobusni prevoz
Cena na osebo32

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Bratislave preživeli udobno in brez pretiranega hrupa, energijo za zabavo pa bi želeli prihraniti za samo destinacijo.
Maribor – Bratislava - Maribor: 32€
Ljubljana - Bratislava - Ljubljana: 42€
Lahko dokupite v postopku rezervacije

Nočni trensferji

Omogoča in zagotavlja ti hiter in predvsem varen prevoz od hotela do organiziranega večernega dogodka in nazaj. Vsem ga toplo priporočamo, saj je znano, da v tujih prestolnicah taksisti z veseljem odirajo zmedene in »utrujene« tujce. Cena vseh transferjev je enaka ali pa celo manjša prevozu kamorkoli v samo eno smer. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Dodatno zavarovanje
Cena na osebo8.44

Tujina AS je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih - dokupite v postopku rezervacije (do 25.000 eur). Lahko dokupite v postopku rezervacije

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi, zabavami in dogodki.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk/večerja, kjer je navedeno)
 • predstavnika na avtobusu/vlaku (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
 
Doplačila:
 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji).
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode)
 
Doplačila po želji:
 • avtobusni/vlak prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji 
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko Adriatic-Slovenice – AS (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini AS tujina 

BONUS AKCIJA:Early bird

Pohiti in si zagotovi najnižjo ceno za novoletno potovaje v Bratislavo.

Do izteka še:
00
dni
00
ur
00
minut
00
sekund
Rezerviraj

Želiš potovati še ceneje?