Novoletna Bratislava

že od €94.90

Bratislava, okusi hedonizem z romantičnim tvistom!

Mesto lepih nasmehov, ki nikoli ne zaspi, te očara s herojsko ponudbo zapeljivih restavracij, glasnih pubov in izjemnih klubov za nore žure. Odkrivaj bogato kulturo, nato pa okušaj slovaške specialitete in drinke po zelo ugodnih cenah. Zganjaj romantiko ali se prepusti zabavi, Bratislava ti ponuja polno priložnosti za oboje.

FIRST MINUTE PONUDBA!

 

Ugodnosti
 • Prevoz v Bratislavo
 • Namestitev
 • Eksluziven zabavni program
 • Vodeni ogledi

Zakaj v Partyslavo?

Eksluzivna novoletna zabava

Odenite se v bleščice in zažurajte na najdaljšo noč v letu v klubu v centru mesta – po ognjemetu ste lahko že v nekaj minutah na toplem in do jutra nazdravljate s šampanjcem!

Vinska tura

Odpravi se na enega izmed najpopularnejših dnevnih izletov Bratislave, kjer te v bližnjih Malih Karpatih čaka odlično vino in profesionalni sommelierji, ki bodo poskrbeli, da bo to pravi uvod za večerno zabavo!

Novoletno "hangover" kosilo

Po napornem silvestrovanju nič ne paše bolj kot odlično tradicionalno kosilo, za dokončno zmago nad mačkom bo pa poskrbelo lokalno pivo, ki nam bo vrnilo moči za še zadnji večer zabave!

Obisk UFO stolpa

Lokacija, ki je “kriva” za najboljše in najlepše slike Bratislave, se nahaja visoko na stolpu UFO in poskrbi za prečudovit razgled nad mestom. Pripravite svoje “selfie” palice in si privoščite kavico z razgledom!

Tour de bar

Pripravili smo nekoliko drugačen “bar tour”.
Od bara do bara bomo premagovali zimo in vsekakor na koncu zmagali! Klasični tour de bar smo še dodatno nadgradili in poskrbeli za edinstveno izkušnjo.

Namestitve

Cenovno ugodni namestitvi, ki sta primerni tako za družbe, kot tudi za pare.

HOTEL EXPO

Viedenská cesta 7 ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €159.90 94.90 še 7 dni 4 ur 19 minut
Rezerviraj

Hotel Expo se nahaja v sklopu razstavnega centra Incheba, le 500 m od nakupovalnega središča Aupark in 15 min hoje od starega mestnega jedra Bratislave. Ponuja restavracijo, poletno teraso in fitnes. Sodobne sobe vključujejo brezplačen brezžični internet, satelitsko TV, minibar, hladilnik in kopalnico. V sklopu hotela najdete 24-urno recepcijo, igrate lahko pikado in namizni tenis, na voljo pa je tudi izposoja koles.

FIRST MINUTE PONUDBA!

Kaj vključuje?
 • 2-4 osebe
 • Blizu centra
 • Ugodna cena
 • Hotel primeren za pare in mlade
 • Wifi v hotelu

HOTEL NIVY

Liščie nivy 442, Bratislava ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €199.90 129.90 še 7 dni 4 ur 19 minut
Rezerviraj

V bližini hotela boste našli trgovine, lokale in restavracije. S centrom mesta, od katerega je oddaljen cca. 2 km, je odlično povezan. Na voljo so udobne dvoposteljne sobe. Vsaka soba je opremljena z lastnim tušem in WC – jem, SAT TV – jem, telefonom in mini barom.

FIRST MINUTE PONUDBA!

Kaj vključuje?
 • 2 osebi
 • Blizu centra
 • Hotel primeren za pare in mlade
 • Wi-Fi v hotelu

PROGRAM

Prehod iz 2023 na 2024 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta v Bratislavi. Program bo izveden ob upoštevanju vseh veljavnih varnostnih ukrepov in protokolov s področja potovanj in turizma.

Dan1
Odhod iz Slovenije in spoznavna zabava

30. 12. 2023
Odhod iz Ljubljane, Maribora, Celja ter prihod v Bratislavo v zgodnjih popoldanskih urah. Namestitev v hotelu in ogled starega mestnega jedra. Za tiste, ki želijo izvedeti nekoliko več o Bratislavi se lahko udeležijo vodenega obiska mesta “Po poteh kraljev in cesarjev” medtem, ko si bodo ostali ogledali samo glavne znamenitosti. Prvi večer bomo dodobra ogreli ozračje na spoznavnem žuru.

Dan2
Vinska tura in NY Party

31. 12. 2023
Popoldan rezerviran za obisk Malih karpatov in vinsko turo. Najbolj popularen dnevni izlet naših potnikov predvsem zaradi odličnih vin in zanimivih zgodb vinarjev. Silvestrovanje posuto z bleščicami v klubu v centru mesta. Nepozabna novoletna zabava traja vse do jutra.

Dan3
Grad Devin, UFO in zaključni žur

1. 1. 2024
Najbolj zgodnji se bodo odpravili na ogled gradu Devin na sotočju Morave in Donave. Prijeten izlet in malo daljši sprehod po naporni noči. Obisk UFO (NLP) stolpa nad glavnim mostom je obvezen, saj tukaj nastajajo najlepše fotografije. Seveda je na vrhu tudi bar, kjer lahko popijete kavo, popoldanski čaj ali pivo. Glede na to, da je na prvi dan v letu večinoma vse zaprto, predvsem restavracije in bari, sedaj že tradicionalno organiziramo “slovaško hangover” kosilo, kjer lahko poskusite pravo slovaško “hangover” hrano. Zvečer pa še zaključni žur, na katerem ne bo manjkalo zabavnih zgodb, ki se jih boste spominjali še celotno leto 2023.

Dan4
Iz Bratislave v Slovenijo

2. 1. 2024
Po zajtrku se bomo odpeljali v enega izmed največjih nakupovalnih centrov, kjer boste lahko kupili zadnje spominke. Popoldan bo sledil odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite:

Avtobusni prevoz
Cena na osebo že od:49.90

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Bratislave preživeli hitro in udobno.

Ljubljana – Bratislava – Ljubljana: 49,90€
Celje – Bratislava – Celje: 49,90€
Maribor – Bratislava – Maribor: 45,90€
Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje rizika odpovedi s COVID kritjem (ZRO)

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO in izpolnjujete pogoje za odjavo, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje v tujini s COVID kritjem
Cena na osebo že od:8.44

Generali TUJINA je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih. V primeru okužbe s koronavirusom na destinaciji, vam zavarovalnica krije stroške namestitve za čas karantene in stroške poti v domovino. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi in večernimi zabavami. Lahko dokupite na destinaciji.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):

 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk, kjer je navedeno),
 • predstavnika na avtobusu (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo potovanja in DDV.

Doplačila:

 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,70 €/osebo/nočitev (ob prijavi),
 • povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode).

Doplačila po želji:

 • avtobusni prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji,
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko zavarovalnice Generali (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini GENERALI TUJINA.

Na izlet lahko potujejo izključno osebe, ki so stare 18 let ali več.