Na novo v Bratislavo

že od €69.90

Bratislava, okusi hedonizem z romantičnim tvistom!

Mesto lepih nasmehov, ki nikoli ne zaspi, te očara s herojsko ponudbo zapeljivih restavracij, glasnih pubov in izjemnih klubov za nore žure. Odkrivaj bogato kulturo, nato pa okušaj slovaške specialitete in drinke po zelo ugodnih cenah. Zganjaj romantiko ali se prepusti zabavi, Bratislava ti ponuja polno priložnosti za oboje.

Trenutno so vsa mesta razprodana. Za več informacij nam pišite na info@collegium.si.

Ugodnosti
 • Prevoz v Bratislavo
 • Namestitev
 • Eksluziven zabavni program
 • Nočni transferji
 • Vodeni ogledi

Zakaj v Partyslavo?

Eksluzivna novoletna zabava

Odenite se v bleščice in zažurajte za najdaljšo noč v letu v klubu Channels, ki se nahaja v neposredni bližini glavnega trga – po ognjemetu ste lahko že v nekaj minutah na toplem in do jutra nazdravljate s šampanjcem!

Vinska tura

Odpravi se na enega izmed najpopularnejših dnevnih izletov Bratislave, kjer te v bližnjih Malih Karpatih čaka odlično vino in profesionalni sommelierji, ki bodo poskrbeli, da bo to pravi uvod za večerno zabavo!

Novoletno "hangover" kosilo

Po napornem silvestrovanju nič ne paše bolj kot odlična tradicionalna večerja, za dokončno zmago nad mačkom bo pa poskrbelo lokalno pivo, ki nam bo vrnilo moči za še zadnji večer zabave!

Obisk UFO stolpa

Lokacija, ki je “kriva” za najboljše in najlepše slike Bratislave se nahaja visoko na stolpu UFO in poskrbi za prečudovit razgled nad mestom. Pripravite svoje “selfie” palice in si privoščite kavico z razgledom!

Tour de bar

Pripravili smo nekoliko drugacen “bar tour”.
Od bara do bara bomo premagovali zimo in vsekakor na koncu zmagali! Klasični tour de bar smo še dodatno nadgradili in poskrbeli za edinstveno izkušnjo.

Namestitve

Cenovno ugodni namestitvi, ki sta primerni tako za družbe, kot tudi za pare.

HOTEL EXPO

Viedenská cesta 7 ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: 159.90
Razprodano

Trenutno so vsa prosta mesta razprodana. Za več informacij nam pišite na info@collegium.si.

Hotel Expo se nahaja v sklopu razstavnega centra Incheba, le 500 m od nakupovalnega središča Aupark in 15 min hoje od starega mestnega jedra Bratislave. Ponuja restavracijo, poletno teraso in fitnes. Sodobne sobe vključujejo brezplačen brezžični internet, satelitsko TV, minibar, hladilnik in kopalnico. V sklopu hotela najdete 24-urno recepcijo, igrate lahko pikado in namizni tenis, na voljo pa je tudi izposoja koles.

Kaj vključuje?
 • 2-4 osebe
 • Blizu centra
 • Ugodna cena
 • Hotel primeren za pare in mlade
 • wifi v hotelu

HOTEL SOREA REGIA

Kráľovské údolie 6, Bratislava ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: 199.90
Razprodano

Trenutno so vsa prosta mesta razprodana. Za več informacij nam pišite na info@collegium.si.

Hotel Sorea Regia se nahaja v starem mestnem jedru Bratislave, pod Bratislavskim gradom in ponuja pogled na reko Donavo, nastanitev v prostornih sobah ter apartmajih z balkonom in brezplačen internet v vseh prostorih. Vsaka soba nudi lastno kopalnico, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef za prenosni računalnik in sušilec za lase.  Zgodovinsko središče z glavnimi znamenitostmi in cona za pešce sta od hotela Sorea oddaljena 2 km. Do gradu se sprehodite v 10 min.

Kaj vključuje?
 • 2 osebi
 • Blizu starega mestnega jedra
 • Hotel primeren za pare in zahtevnejše goste
 • Wi-fi v hotelu

PROGRAM

Prehod iz 2021 na 2022 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta v Bratislavi. Program bo izveden ob upoštevanju vseh veljavnih varnostnih ukrepov in protokolov s področja potovanj in turizma.

Dan1
Odhod iz Slovenije + Spoznavna zabava

30.12.2021
Odhod iz Ljubljane, Maribora, Celja ter prihod v Bratislavo v zgodnjih popoldanskih urah. Namestitev v hotelu in ogled starega mestnega jedra. Za tiste, ki želijo izvedeti nekoliko več o Bratislavi se lahko udeležijo vodenega obiska mesta “Po poteh kraljev in cesarjev” medtem, ko si bodo ostali ogledali samo glavne znamenitosti. Prvi večer bomo dodobra ogreli ozračje na spoznavnem žuru.

Dan2
Vinska tura + NY Glitter Party

31.12.2021
Popoldan rezerviran za obisk Malih karpatov in vinsko turo. Najbolj popularen dnevni izlet naših potnikov predvsem zaradi odličnih vin in zanimivih zgodb vinarjev. Silvestrovanje posuto z bleščicami v klubu Channels, ki je 5 min hoje od glavnega trga, kjer boste lahko občudovali bogat ognjemet. Nepozabna novoletna zabava traja vse do jutra.

Dan3
Grad Devin + UFO + Zaključni žur

1.1.2022
Najbolj zgodnji se bodo odpravili na ogled gradu Devin na sotočju Morave in Donave. Prijeten izlet in malo daljši sprehod po naporni noči. Obisk UFO (NLP) stolpa nad glavnim mostom je obvezna, saj tukaj nastajajo najlepše fotografije. Seveda je na vrhu tudi bar, kjer lahko popijete kavo, popoldanski čaj ali pivo. Glede na to, da je na prvi dan v letu večinoma vse zaprto, predvsem restavracije in bari, sedaj že tradicionalno organiziramo “slovaško hangover” kosilo, kjer lahko poskusite pravo slovaško “hangover” hrano. Zvečer pa še zaključni žur, na katerem ne bo manjkalo zabavnih zgodb, ki se jih boste spominjali še celotno leto 2022.

Dan4
Iz Bratislave v Slovenijo

2.1.2022
Po zajtrku se bomo odpeljali v enega izmed največjih nakupovalnih centrov, kjer boste lahko kupili zadnje spominke. Popoldan bo sledil odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite:

Avtobusni prevoz
Cena na osebo že od:34

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Bratislave preživeli hitro in udobno.
Ljubljana – Bratislava – Ljubljana: 44€
Maribor – Bratislava – Maribor: 34€
Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Nočni transferji
Cena na osebo že od:10

Omogoča in zagotavlja ti hiter in predvsem varen prevoz od hotela do organiziranega večernega dogodka in nazaj. Vsem ga toplo priporočamo, saj je znano, da v tujih prestolnicah taksisti z veseljem odirajo zmedene in »utrujene« tujce. Cena vseh transferjev je enaka ali pa celo manjša prevozu kamorkoli v samo eno smer.
Transferji se izvajajo v skladu s programom. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje rizika odpovedi s COVID kritjem (ZRO)

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO in izpolnjujete pogoje za odjavo, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje v tujini s COVID kritjem
Cena na osebo že od:8.44

Generali TUJINA je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih. V primeru okužbe s koronavirusom na destinaciji, vam zavarovalnica krije stroške namestitve za čas karantne in stroške poti v domovino. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi in večernimi zabavami. Lahko dokupite na destinaciji.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):

 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk, kjer je navedeno),
 • predstavnika na avtobusu (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo potovanja in DDV.

Doplačila:

 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,7 €/osebo/nočitev (na destinaciji),
 • povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode).

Doplačila po želji:

 • avtobusni prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj,
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji,
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko zavarovalnice Generali (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini GENERALI TUJINA.

Pogoji za vstop na Slovaško:

Vsaka oseba mora pred vstopom na Slovaško izpolniti elektronsko prijavnico na http://korona.gov.sk/ehranica, razen otrok do 12. leta starosti in oseb v tranzitu  preko SK. Za vse necepljene osebe je obvezna 14-dnevna karantena.

Izjema od karantene

 • za popolnoma cepljenje osebe;
 • za osebe, ki zaradi svojega zdravstvenega stanja ne morejo biti cepljenje; ob vstopu na SK morajo o tem predložiti potrdilo/dokazilo, hkrati pa morajo predložiti potrdilo o negativnem izvidu RT-PCR testa, ki ni starejši od 72 ur.

**Definicija popolnoma cepljene osebe

· oseba, ki je prejela drugi odmerek cepiva (velja za cepivo z dvema odmerkoma) pred več kot 14 dnevi, vendar ne pred več kot 12 meseci;
· oseba, ki je prejela prvi odmerek cepiva (velja za cepivo z enim odmerkom) pred več kot 21 dnevi, vendar pa ne pred več ko 12 meseci;
· oseba, ki je prejela prvi odmerek cepiva pred več kot 14 dnevi, vendar pa ne pred več kot 12 meseci, če je ta oseba prvi odmerek prejela do 180 dni po preboleli bolezni COVID-19;

 

Kakšen je protokol če potnik na destinaciji zboli za covid-19? Kako je z napotitvijo v karanteno in kdo nosi nastale stroške?

Postopek v primeru okužbe s COVID-19 je popolnoma enak postopku, ko potnik na destinaciji zboli zaradi katerekoli nalezljive bolezni. V primeru z okužbo se potnik se preseli v ločeno karantensko nastanitev. Organizator potovanja potniku nudi pomoč in asistenco, potnik pa krije nastale stroške (karantena), razen če ima posameznik sklenjeno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – GENERALI TUJINA, ki krije tovrstne stroške do višine osnovne zavarovalne vsote na polici (25.000€).

Kako se okužen potnik vrne v Slovenijo in kdo nosi stroške prevoza?

Oseba, ki je okužena, načeloma ne more potovati z javnimi sredstvi prevoza. Potrebno se je zavedati, da države oseb, ki so okužene, načeloma ne pustijo potovati do konca karantenskega obdobja. Vse stroške nosi potnik, razen če ima posameznik sklenjeno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – GENERALI TUJINA, ki krije tovrstne stroške do višine osnovne zavarovalne vsote na polici (25.000€).

Kdo nosi stroške za pridobitev dokumentov in dokazil, ki so potrebna za prečkanje državnih meja?

Vse stroške dokumentov, dokazil in izpolnjevanja pogojev (vključno s testiranjem) za prečkanje državnih meja ter udeležbo na organiziranem potovanju nosi potnik.

Želiš potovati še ceneje?