Na novo leto v Prago

že od €99.90

Novo leto v Pragi

Vstopi čez prag tisočih zgodb, receptov in zabav!

Spoznaj Prago, mesto boemov in svetovljanov, ki so ga oblikovala stoletja zanimive zgodovine in umetnosti. V Pragi se prepleta na tisoče različnih zgodb, ki ji dajejo edinstven, malo skrivnosten in neustavljivo privlačen značaj. Lahko je strastna, sproščena ali žurerska. Vzemi si jo, kakor želiš!

Kaj nudimo:
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi
 • Prevoz na destinacijo
 • Nočni transferji
 • Ogledi in izleti
 • Nočne zabave
 • Boat party-ji

Zakaj z nami v Prago?

Miti in legende

V mestnih labirintih se že stoletja piše zgodovina. Spoznaj jo in se zapiši v zgodovino na ulicah, polnih mitov, legend in urbanih zanimivosti.

Pivo in pika

Praga in pivo sta bestiča. Privošči si Staropramen in ostala odlična češka piva v pubih, kjer so doma. Saj veš, ko si v Pragi ...

Zlata, ampak poceni

Blink blink v Pragi ne pomeni ka-čing. Praga je eno izmed najlepših evropskih mest, a je vseeno zelo ugodna, idealna za lovljenje izjemnih intagramičnih trenutkov.

Nepozabna novoletna zabava

Collegium poskrbi, da bomo novo leto pričakali v enem izmed najboljših klubov, ki jih Praga premore

Najboljši party

Doživite praško avanturo tako na kopnem kot tudi na vodi. Divji klubi in nepozabni boat party po reki Vltavi.

Namestitev

Široka ponudba različnih namestitev, ki se med seboj razlikujejo tako v ceni kot tudi v nudenih storitvah zagotavlja, da se prav za vsakega nekaj najde. Izberi si svojo in izkusi nepozabno novo leto v Pragi.

HOTEL OLYMPIK TRISTAR

U Sluncové 14 ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €159.90 99.90 FIRST MINUTE CENA!
Rezerviraj

Hotel leži le streljaj od samega centra Prage. Vse sobe v hotelu Olympik Tristar vključujejo mini bar, satelitsko televizijo, sef in lastno kopalnico. V restavraciji lahko poskusite mednarodne jedi, vsako jutro pa je na voljo samopostrežni zajtrk. V okviru nastanitve je tudi igralnica, kjer lahko srečo poskusite pri igrah, kot sta ruleta in blackjack.

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb
 • Dobra lokacija
 • Ugodna cena
 • Hotel primeren za skupine
 • Wi-fi v hotelu
 • Zajtrk v ceni

HOTEL CITY CLUB

Sokolská 1883/8 ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €169.90 119.90 FIRST MINUTE CENA!
Razprodano

Hotel City Club se nahaja v Pragi, približno 15 min hoje od trga Václavské náměstí. Ponuja dobro opremljene sobe, bar v preddverju in 24-urno recepcijo, kjer lahko uporabljate brezplačen brezžični internet. Vse sobe vključujejo satelitsko TV, sef in lastno kopalnico s prho.

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb
 • Super lokacija
 • Ugodna cena
 • Hotel primeren za pare.
 • Wi-fi v hotelu
 • Zajtrk v ceni

Program

Prehod iz 2021 na 2022 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta v Pragi. Program bo izveden ob upoštevanju vseh veljavnih varnostnih ukrepov in protokolov s področja potovanj in turizma.

Dan1
Iz Slovenije v Prago

29.12.2021
Odhod iz Ljubljane v Prago je v večernih urah. Peljali se bomo mimo Celja (možen vstop pri postajališču Zlatorog Celje) in Maribora (možen vstop na AP Mlinska), čez Avstrijo proti Pragi.

Dan2
Boemska Praga

30.12.2021
Začeli bomo v starem delu tega boemskega bisera – spoznali bomo Staromestske namesti, Prašne brane, Vaclavske namesti, Narodni muzej ter Karlov most, poln zgodbic in legend.
Zvečer bomo razsvetljeno Prago spoznali že z ladjico, ko se bomo popeljali po Smetanovi Vltavi in se okrepčali s češkimi dobrotami. Zvečer pa na polno na prvem žuru v Pragi.

Dan3
Silvestrovanje v Pragi

31.12.2021
Dan prvakov bomo začeli na Strahovem, enem največjih stadionov na svetu. Tudi nadaljevali bomo vladarsko, saj bomo videli znameniti praški grad Hradčany, katedralo sv. Vida, smodniški stolp in staro kraljevo palačo. Na praznično okrašenih ulicah, ki dišijo po kuhanem vinu, pivu in golažu, se bomo spravili v mood za najdaljšo noč v letu v top praškem klubu.

Dan4
2022 - Praga = Pivo

1.1.2022
Ni obiska Prage brez piva. Ogledali si bomo svetovno priznano pivovarno Staropramen in izbijali klin s klinom po silvestrovanju z odličnim pivom. Popoldne bomo čilirali, zvečer pa še zadnjič zažurali po boemsko.

Dan5
Nazaj domov

2.1.2022
Po prekratkih nočeh in divjih zabavah se bomo počasi poslovili in se podali proti domu. Prihod v Celje, Maribor in Ljubljano v poznih večernih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Avtobusni prevoz
Cena na osebo že od:46

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Prage preživeli hitro in udobno.
Ljubljana – Beograd – Ljubljana: 56€
Maribor – Beograd – Maribor: 46€
Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje rizika odpovedi s COVID kritjem (ZRO)

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO in izpolnjujete pogoje za odjavo, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje v tujini s COVID kritjem
Cena na osebo že od:8.44

Generali TUJINA je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih. V primeru okužbe s koronavirusom na destinaciji, vam zavarovalnica krije stroške namestitve za čas karantne in stroške poti v domovino. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Ogledi, križarjenje in zabava

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi, v eni izmed pivovaren preizkusili tradicionalno češko pivo ter se zapeljali na mini križarjenje po reki Vltava. Lahko dokupite na destinaciji.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):

 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk, kjer je navedeno),
 • predstavnika na avtobusu/vlaku (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • organizacijo potovanja in DDV.

Doplačila:

 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji),
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode).

Doplačila po želji:

 • avtobusni/vlak prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj,
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji,
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko zavarovalnice Generali (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini GENERALI TUJINA.

Pogoji za vstop v Češko republiko:

Vsak potnik mora pred odhodom izpolniti obrazec na https://plf.uzis.cz/. Vsi potniki, ki niso cepljeni, morajo pri vstopu v državo predložiti PCR test, ki ni starejši od 72 ur, za tem pa sledi 5 dnevna karantena, nato sledi ponoven PCR test. Če je rezultat negativen, se oseba lahko giblje prosto. Vsi potniki, ki so cepljeni, lahko vstopijo 14 dni po zadnjem odmerku cepljenja s predložitvijo EU certifikata. Vsi potniki, ki so COVID-19 preboleli, lahko vstopijo 11 dni po pozitivnem PCR testu, ki ni starejši od 180 dni, s predložitvijo EU certifikata o prebolelosti.

Kakšen je protokol če potnik na destinaciji zboli za covid-19? Kako je z napotitvijo v karanteno in kdo nosi nastale stroške?

Postopek v primeru okužbe s COVID-19 je popolnoma enak postopku, ko potnik na destinaciji zboli zaradi katerekoli nalezljive bolezni. V primeru z okužbo se potnik se preseli v ločeno karantensko nastanitev. Organizator potovanja potniku nudi pomoč in asistenco, potnik pa krije nastale stroške (karantena), razen če ima posameznik sklenjeno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – GENERALI TUJINA, ki krije tovrstne stroške do višine osnovne zavarovalne vsote na polici (25.000€).

Kako se okužen potnik vrne v Slovenijo in kdo nosi stroške prevoza?

Oseba, ki je okužena, načeloma ne more potovati z javnimi sredstvi prevoza. Potrebno se je zavedati, da države oseb, ki so okužene, načeloma ne pustijo potovati do konca karantenskega obdobja. Vse stroške nosi potnik, razen če ima posameznik sklenjeno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – GENERALI TUJINA, ki krije tovrstne stroške do višine osnovne zavarovalne vsote na polici (25.000€).

Kdo nosi stroške za pridobitev dokumentov in dokazil, ki so potrebna za prečkanje državnih meja?

Vse stroške dokumentov, dokazil in izpolnjevanja pogojev (vključno s testiranjem) za prečkanje državnih meja ter udeležbo na organiziranem potovanju nosi potnik.

Želiš potovati še ceneje?