Poletne Čateške Toplice

že od €25

Poletne Čateške Toplice

Kot otroci smo se z neverjetnim veseljem podili po neskončnih toboganih, počasnih rekah in se zabavali na tisoč bazenskih aktivnostih. Sedaj se lahko v ta čas vrnemo, podoživimo vse pozabljene trenutke in odkrijemo nešteto novosti, zaradi katerih so Čateške Toplice danes zares pravi mali Aqualand. Hkrati pa na zares kul način izkoristimo svoj podarjeni bon in si privoščimo počitnice v čisto novih mobilnih hiškah. Da bo izkušnja zares pestra smo pripravili še paket doživetij, ki vsebuje vse od E-Bike ture s pokušino cvička, kina na prostem, spusta s kanujem po reki Krki ter čisto pravega golf tečaja.

POLETNO, MOKRO IN MODERNO! #KerLahko

Premium storitve
  • Poljubno število nočitev
  • Termalna riviera, bazeni, vodni park (vključeno v ceno namestitve)
  • Paketi doživetji
  • NIJZ priporočila spoštovana in upoštevana

Namestitve

Poljubno število nočitev v MOBILNIH HIŠKAH

Terme Čatež ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €79 25 Ob polni zasedenosti. Plačljivo s turističnim bonom
Rezerviraj

Neskončna svoboda bivanja v novem kampu Terme village *****. Brezskrbno uživanje počitnic v privlačnih MOBILNIH hiškah Term Čatež. Mobilne hišice so postavljene v zeleno, idilično okolje, tik ob poletni Termalni rivieri, kjer smo zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenih največjega vodnega parka na tem prostoru. V kampu goste pričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športna igrišča.

Kaj vključuje?
  • 5 - 7 oseb
  • 1 - 4 nočitev
  • Uporaba bazenov, vodnega parka

Terme Čatež

Zaradi zagotavljanja varnosti je vstop v zimsko Termalno Riviero omejen

POLETNA TERMALNA RIVIERA

Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije kot so gusarski otok, počasna reka, gusarski vodni park in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C.

AQUAPARK ŽUSTERNA

Aquapark Hotela Žusterna vas pričakuje s pestro izbiro vodnih užitkov na 1.200 m² površin notranjih in zunanjih bazenov z zdravo, morsko in sladko vodo. Plavalni bzeni z ogrevano slano vodo, otroški bzeni z igrali in vroči whirpooli bodo poskrbeli za najrazličnejšeželje vseh naaših gostov.

ZIMSKA TERMALNA RIVIERA

Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi, na divji reki ali toboganiih skakalnici in kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

POMEMBNE INFORMACIJE

Kako lahko koristim bon?

#Preprosto
Vplačate garancijo 250€/300€ na mobilno hišico, ki vam jo vrnemo ob prihodu.
Izpolnite vlogo za koriščenje bona.
Na dan prihoda v Terme Čatež predložite vlogo in/ali poravnate preostali znesek.

Cena vključuje

3 ali 4 nočitve v mobilni hiški Terme Čatež
Vstop v Poletno in Zimsko Termalno riviero
Vstop v Aquapark Žusterna

Cena ne vključuje

Obvezno na destinaciji:
Turistična taksa 2,5€/osebo/nočitev
Otroci od 7. - 17,99. leta 1,25€/osebo/nočitev
Prijava 1,5€/osebo
Povratna kavcija 250/300€ na mobilni hišico (vrnjena ob odjavi, v kolikor je mobilna hišica v enakem stanju kot ob prijavi)

Fotogalerija

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Želiš potovati še ceneje?