Prvomajski pobeg v Poreč 2021

že od €16

Prizorišče tradicionalnega Spring Breaka

Druženje za vse in da se končno nekam gre!

Prvomajski pobeg je idealna izbira za vse, ki že komaj čakate, da se po domače »končno nekam gre« in vam je pomembno druženje s prijatelji in drugimi mladimi. Morje, sonce in zabava s prijatelji na skrbno izbranih prvomajskih destinacijah.

Poreč Lanterna je idealna za vse, ki vas na apartmajsko naselje in čudovit polotok Lanterna vežejo lepi spomini in bi radi vsaj kanček Spring Breaka in dogajanja v apartmajih podožoveli. Za vas bomo organiziralii športne turnirje, izlet z Ladjico, zabavne štafetne igrice, jutranjo jogo/ telovadbo in manjše dogodke z glasbo, vse v skladu z ukrepi. V kolikor pa se v prihodnjih tednih omejitve zbiranja spremenijo in bo možno pripraviti tudi tradicionalne Spring break koncerte, bomo le te z veseljem tudi pripravili. Glasbene skupine so že rezervirane in čakajo na dovoljenje za nastop in organizacijo koncertov.

✅ Ti+tvoja družba na svojem

Dogajanje v skladu s takratnimi ukrepi in omejitvami

Izlet z ladjico

✅ Jadranje

Jutranja joga/telovadba

Športne igre in pivski trunirji

➡️Za rezervacijo prvomajskih počitnic lahko izkorisite tudi vašo vrednotnico. V zadnjem koraku spletne rezervacije za način plačila izberete opcijo »vrednotnica«. Nato boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo o rezervaciji z nadaljnimi navodili.

Paketna cena vključuje
  • Namestitev
  • Osnovno nezgodno zabarovanje

Nastanitve

Kaj vključuje?
  • 2-6 oseb, 3-4 x nočitev
  • Možnost nakupa več apartmajev hkrati
  • 3 min do plaže

TAMARIS RESORT VILLAS 4*

Cena na osebo že od: 69
Rezerviraj
Kaj vključuje?
  • 2-6 oseb, 3-4 x nočitev
  • možnost uporabe bazena
  • v bližini plaže in športnih površin

Dodatna ponudba

Jadranje
Cena na osebo že od:39

Jadranje je šport z dolgoletno tradicijo. Prepustite se čarom morskih užitkov in poiščite sprostitev v svoji jadralni dogodivščini! Morje, sonce, kopanje, veter v laseh in tvoja najljubša družba na 11-meterski jadrnici. 3 ure zabave in obilo fotografij za tvoj Instragram profil. Tvojo jadralsko izkušnjo bodo vodili izkušeni jadralci iz JKL (Jadralni klub Ljubljana), ki ti bodo pokazali osnove jadranja in te naučili pravilno krmariti. Poberemo te na pomolu v Lanterni, kjer se vkrcaš na jadrnico in doživiš najboljšo zabavo sredi Jadranskega morja.

Cena 39€ / osebo v predprodaji. 45€ na destinaciji. Cena velja za najmanj 5 udeležencev. Vsaka jadrnica sprejme max 7 gostov. V kolikor želite jadrnico najeti samo zase, za cel dan,…, nam to sporočite in ponudbo prilagodimo vašim željam.

Izlet z ladjico
Cena na osebo že od:20

Trajanje: 2,5h-3h

Izlet z ladjico po hrvaški Istri. Pobeg na odprto morje, srkanje koktejlov ob sproščeni glasbi, s postankom za kopanje. Pot nas bo vodila mimo Novigrada do Poreča.

Cena: 20€ / osebo v predprodaji. 25€ ob Check-inu.

Zavarovanje rizika odpovedi (ZRO)

Se pripravljate na Hrvaško? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. ZRO lahko dokupiti v postopku nakupa.

Pomembno

Cena ne vključuje:

Prijavnine; 10€ na osebo
- Turistične takse; 1,5€ na dan (plačljivo na destinaciji)
- Končnega čiščenja in posteljnine; 10€ (plačljivo na destinaciji)

Možna doplačila:
- Izlet z ladjico 20€
- Jadranje 39€
- Koncerti (v kolikor bodo razmere dovoljevale, se vas bo o tej možnosti obvestilo naknadno)
- Avtobusni prevoz; od 35€

Se še spomnete Spring Breaka?

Želiš potovati še ceneje?