Ritem mladosti

že od €14.90

Zakaj na Ritem mladosti 2018?

12. RITEM MLADOSTI

Jubilejni spektakel, ki ga že 12 let organizirata vodilna potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, in najbolj mladosten radio v prestolnici – Radio Antena

GLASBENA POSLASTICA X

2018 prinaša koncertno izkušnjo, kot je v Sloveniji še ni bilo! Na Ritem Mladosti prihaja MUSIC SOUNDCLASH: DUBIOZA KOLEKTIV VS S.A.R.S.. Ker pa je še tako velik oder premajhen za sočasno žganje dveh legendarnih balkanskih bendov se bosta spopadla kar na dveh – vsak na svojem koncu dvorane!

NAJVEČJE ZVEZDE

Največje domače in tuje zvezde na glasbeni sceni.

DVORANA STOŽICE

Več kot 10.000 ljubiteljev vrhunske glasbe in atraktivne odrske produkcije na najbolj vročem koncertnem prizorišču v Sloveniji.

KONCERTNI SPEKTAKEL LETA

Najboljši domači in izbrani tuji gostje zapakirani v enkraten dvoranski teater luči, zvoka in podpornih vsebin, ki vas ne bo pustil hladnih

Soundclash: Dubioza Kolektiv VS S.A.R.S

Po dveh letih nepozabnih simultanih nastopov slovenskih rockerjev Siddharte x Big Foot Mame in Dan D x Mi2 smo letos recept prilagodili, nadgradili in pripravili nekaj čisto novega in norega. Letošnji Ritem Mladosti bo prava glasbena bitka med balkanskima velikanoma Dubiozo Kolektiv in S.A.R.S., ki se bo odvijala na dveh nasproti si stoječih odrih, vsak na svojem koncu dvorane, med katerima boste stali vi, ki boste tudi sodniki tega legendarnega spopada! Na unikatnem nastopu ne bo manjkalo hitov tako enega kot tudi drugega benda, ki bodo zapeti izmenično in prepleteno!

Dubioza Kolektiv
S.A.R.S.
TABU
Zablujena Generacija

Kako smo se imeli v 2017