Ritem mladosti

že od €12.90

Zakaj na Ritem mladosti 2019?

13. RITEM MLADOSTI

Jubilejni spektakel, ki ga že 13 let organizirata vodilna potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, in najbolj mladosten radio v prestolnici – Radio Antena

GLASBENA POSLASTICA X

2019 prinaša koncertno izkušnjo, kot je v Sloveniji še ni bilo! Na Ritem Mladosti prihaja NAJVEČJI MASH UP V ŽIVO NA TROJNEM ODRU: BIG FOOT MAMA, KLEMEN KLEMEN, PERPETUUM JAZZILE, PERO LOVŠIN, TABU, MODRIJANI, VALENTINO KANZYANI in NEISHA. 

NAJVEČJE ZVEZDE

Največje domače in tuje zvezde na glasbeni sceni.

DVORANA STOŽICE

Več kot 10.000 ljubiteljev vrhunske glasbe in atraktivne odrske produkcije na najbolj vročem koncertnem prizorišču v Sloveniji.

KONCERTNI SPEKTAKEL LETA

Najboljši domači in izbrani tuji gostje zapakirani v enkraten dvoranski teater luči, zvoka in podpornih vsebin, ki vas ne bo pustil hladnih

MASH UP: BIG FOOT MAMA, KLEMEN KLEMEN, PERPETUUM JAZZILE, PERO LOVŠIN, TABU, MODRIJANI, VALENTINO KANZYANI in NEISHA

Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudimo na svoji decembrski klasiki. No, tole: NAJVEČJI GLASBENI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU in 7 VRHUNSKIH IZVAJALCEV, ki bodo v živo prepletli rock, pop, elektroniko, rap in vrhunske vokale. Enkraten program. Ena izvedba.

TABU
BIG FOOT MAMA
MODRIJANI
PERPETUUM JAZZILE
KLEMEN KLEMEN
NEISHA
PERO LOVŠIN
VALENTINO KANZYANI

Kako smo se imeli v 2018