Zrće Summer Opening 2020

že od €89.9

Zrće Summer Opening 2020

Na čudovitem hrvaškem otoku Pag, vsako leto več kot 10.000 odklopa željnih žurerjev obišče eno najbolj artaktivnih party destinacij na svetu, plažo Zrće.

Summer opening je unikatni vikend odklop, ki se oganizira že 7. leto zapored in se odvija v enem najboljših klubov na svetu, Noa Beach Club. V letošnji izvedbi vam ponujamo kar dva možna datuma, in sicer:

EDM FESTIVAL 29.05. – 01.06.2020 Pridružite se svetovno znanim zvezdam EDM scene.

PURO REGGAETON 11.06. – 14.06.2020 Zaplešite v ritmih vročega karibskega reggaetona.

Tokratna ponudba pa je zares ekskluzivna, saj boste nameščeni v privatnih vilah, prav v osrčju dogajanja. Noa Glamping resort se nahaja tik nad plažo Zrće in zagotavlja perfektno izhodišče za obisk enega izmed 10 najboljših klubov na svetu!

Zanj se odločajo predvsem študentje in mladi zaposleni iz vseh koncev sveta, ki si tik po izpitih, še pred resno poletno vročino želijo prvovrstne zabave in osvežujočih skokov v morje.

Izkušena ekipa Collegium pa bo poskrbela, da bo odklop zares perfekten!

Kaj nudimo:
 • Nenehna zabava
 • Festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • Prevoz
 • 24/7 dosegljivost

Program

Svetovne zvezde 29.05. - 01.06.
Brennan Heart

V Noa Beach Club prihaja nizozemski DJ in producent, eden največjih Hardstyle mojstrov s svojima uspešnicama »Imaginary« in »Loose My Mind«.

VIZE

Nemški zvezdi, ki trenutno kraljujeta na radijskih postajah s svojim singlom »Close your eyes«, in v sodelovanju s Felixom Jeahnom navdušujeta s singlom »Stars«

David Puentez

Pridružil se nam bo tudi nemški mladi talent! Njegove skladbe kot je Hit "No Matter What", njegov trenutni remiks "Ride It" in več remiksov za največje zvezde scene, se predvajajo po vsem svetu - pripravite se na Davida Puenteza!

Puro Reggaeton 11.06. - 14.06.
Puro Reggaeton

Puro Reggaeton uteleša vroče ritme Karibov in Latnske Amerike, pridruži se nam na najbolj dvijih zabavah to poletje. Festival predstavlja Pureto Rican Vibe, nastope v živo, tekomvanja v limbu in celo tekomvanja v tresenju zadnjic!

Vrhunski klub
Noa Beach Club - #13 DJ Mag

Edini klub v evropi, ki je v celoti postavljen na morju. Tehnično brezhiben in vrhunsko opremljen klub, v katerem leto za letom nastopajo svetovno najbolj znani DJ, kot Steve Aoki, Robin Schultz, Calvin Harris

Športne aktivnosti
Dodatne aktivnosti na plaži Zrće

Nepogrešljiv sestavni del festivalov ob morju so tudi vodni športi, ki jih na plaži Zrće ne manjka. Za vse, ki radi nardite nekaj zase, orgaiziramo jogo ter vodno aerobiko, za najdrznejše pa je na voljo bungee jumping.

Vrhunec
3h boat party

Pobeg na odrpto morje z nepozabno zabavo party ladjici, kjer je v ceno že vključena tudi pijača. Ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezrevira mesto.

Dodatno party prizorišče
Rocks Club

Rocks Club odlikuje razgibano plesišče, ki ga krasijo manjši bazeni, zaradi česar je idealno prizorišče za dnevne zabave, ko lahko z nogami v vodi poplesavaš na moderne zvoke glasbe. Gre za stil Ushuaïa Ibiza cluba, ki idealno popestr dnevne in nočne dogodke.

Namestitve

5 NOČITEV v NOA BEACH CLUB - VilI

Zrće Plaža, Pag ( Zemljevid )
Cena na osebo 279.90
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • 3-dnevna festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • 4-6 oseb
 • 5 noči
 • EKSKLUZIVNA LOKACIJA
 • Privaten bazen

3 NOČITVE v BELLAVISTA RESORTu

Novalja, Pag
Cena na osebo 189.90
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • 3-dnevna festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • 2-6 oseb
 • 3 noči
 • Modernejša oprema
 • BAZEN

3 NOČITVE v APARTMAJIH**

Novalja, Pag
Cena na osebo 119.9
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • 3-dnevna festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • 2-6 oseb
 • 3 noči
 • Novalja
 • Najugodnješa možnost

NADGRADNJE

Opis nadgradenj

BOAT PARTY

Pobeg na odprto morje z nepozabno zabavo na party ladjici, kjer je v ceno že vključena tudi pijača. Ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezrevira mesto.

FESTIVAL SHUTTLE

Festivalni shuttle, ki poteka med plažo Zrće in mestom Novaljo

EXTEND YOUR TRIP

V kolikor vam 3 noči ne zadoščajo, vam lahko ponudimo možnost podaljšanja bivanja

Fotogalerija

Želiš potovati še ceneje?

Drage potnice, potniki, dragi prijatelji,   

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. Izlete, potovanja, ekskurzije in zabave skupaj z vami soustvarjamo že 24 let. Naše dolgoletne izkušnje in trdo delo so razlog, da je agencija Collegium Mondial Travel postala sinonim za pester in kvaliteten izlet in dobro zabavo,  ki temelji na varnosti in zanesljivosti. Vedno smo in bomo delovali v dobro vaše varnosti in kakovosti doživetij, ki jih soustvarjamo z vami.

Tokratna situacija je večja od vseh nas in v zadnjih tednih se je naša ekipa znašla pred velikim izzivom v povezavi z izvedbo prvomajskega Collegiumovega Spring Break Festivala v Poreču, saj sta zdravje in varna izvedba vseh naših doživetij vselej na prvem mestu. Pri načrtovanju izvedbe letošnje sezone vztrajno sledimo navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov.

V teh izjemno zahtevnih in nepredvidljivih časih je vloga pozitivnih mislih in dobrih novic še toliko večja in bolj pomembna. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo z lokalnimi partnerji uspeli doseči dogovor o letošnji izvedbi Spring Break-a v Poreču v nadomestnem terminu, ko bomo z eno nogo še v poletju, sonce nas bo še močno razvajalo in morje bo še prijetno toplo. Collegiumov SPRING BREAK FESTIVAL bo! Novi datum je: 23.09. – 27.09.2020!

Na ta način se boste vsi Collegiumovi žurerji lahko še pred začetkom novega študijskega leta brezskrbno zabavali, program pa bo lahko izveden v celoti varno in kvalitetno. 

Veseli smo, da smo skupaj z lokalnimi partnerji v teh zahtevnih časih uspeli najti rešitev, da tudi letos v celoti izvedemo tradicionalni Spring Break Festival v Poreču. Program, vsi servisi in vse ostale podrobnosti ostajajo enake, vaše prijave pa so z današnjim dnem že zabeležene na novem, septembrskem terminu.

Vaša prijava bo na nov program prenešena do najkasneje dne 28.4.2020; v kolikor imate do novega termina potovanja zadržke, nas o tem prosim pisno obvestite do tega datuma; v nasprotnem primeru bomo smatrali, da se s spremembo termina strinjate.

Več informacij vam je na voljo na spletni povezavi: https://www.collegium.si/aktualno/. Na voljo pa smo vam tudi preko e-pošte na info@collegium.si. Na vsa vaša vprašanja bomo skladno z razmerami odgovorili v najkrajšem možnem času.

Dragi prijatelji. Ostanite doma in kmalu bomo v uživali v zabavi, koncertih, doživetjih in novih prijateljstvih!

#stayhome #ostanidoma

Vaši Collegiumovci