Zrće Summer Opening 2019

že od €149.90

Zrće Summer Opening 2019

Na čudovitem hrvaškem otoku Pag, vsako leto več kot 10.000 odklopa željnih žurerjev obišče eno najbolj artaktivnih party destinacij na svetu, plažo Zrće.

Summer opening je unikatni vikend odklop, ki se oganizira že 6. leto zapored in se odvija v enem najboljših klubov na svetu, Noa Beach Club. Tokratna ponudba pa je zares ekskluzivna, saj boste nameščeni v privatnih vilah, prav v osrčju dogajanja. Noa Glamping resort se nahaja tik nad plažo Zrće in zagotavlja perfektno izhodišče za obisk enega izmed 10 najboljših klubov na svetu!

Zanj se odločajo predvsem študentje in mladi zaposleni iz vseh koncev sveta, ki si tik po izpitih, še pred resno poletno vročino želijo prvovrstne zabave in osvežujočih skokov v morje.

Izkušena ekipa Collegium pa bo poskrbela, da bo odklop zares perfekten!

Kaj nudimo:
 • Nenehna zabava
 • Festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • Privatna vila z bazenom
 • Prevoz
 • 24/7 dosegljivost

Program

Svetovne zvezde
Felix Jeahn

Nemški DJ in producent, specializiran za tropcial house. Najbolj znan je po svojem remiksu »Cheerleader« jamajškega pevca Omi ter epskem remixu »Ain't nobody (loves me better)«

Puro Reggaeton
Puro Reggaeton

Puro Reggaeton uteleša vroče ritme Karibov in Latnske Amerike, postanite del Puro Reggaeton družine ter praznujte kot še nikoli. PURO je več kot zabava – PURO je doživetje

Vrhunski klub
Noa Beach Club - #13 DJ Mag

Edini klub v evropi, ki je v celoti postavljen na morju. Tehnično brezhiben in vrhunsko opremljen klub, v katerem leto za letom nastopajo svetovno najbolj znani DJ, kot Steve Aoki, Robin Schultz, Calvin Harris

Športne aktivnosti
Dodatne aktivnosti na plaži Zrće

Nepogrešljiv sestavni del festivalov ob morju so tudi vodni športi, ki jih na plaži Zrće ne manjka. Za vse, ki radi nardite nekaj zase, orgaiziramo jogo ter vodno aerobiko, za najdrznejše pa je na voljo bungee jumping.

Vrhunec
3h boat party

Pobeg na odrpto morje z nepozabno zabavo party ladjici, kjer je v ceno že vključena tudi pijača. Ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezrevira mesto.

Dodatno party prizorišče
Rocks Club

Rocks Club odlikuje razgibano plesišče, ki ga krasijo manjši bazeni, zaradi česar je idealno prizorišče za dnevne zabave, ko lahko z nogami v vodi poplesavaš na moderne zvoke glasbe. Gre za stil Ushuaïa Ibiza cluba, ki idealno popestr dnevne in nočne dogodke.

Namestitve

Kaj vključuje?
 • 3-dnevna festivalska vstopnica VKLJUČENA
 • 4-6 oseb
 • 3 noči
 • 3x Noa After Beach Cocktail
 • EKSKLUZIVNA LOKACIJA
 • Privaten bazen

NADGRADNJE

Opis nadgradenj

BOAT PARTY

Pobeg na odprto morje z nepozabno zabavo na party ladjici, kjer je v ceno že vključena tudi pijača. Ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezrevira mesto.

FESTIVAL SHUTTLE

Festivalni shuttle, ki poteka med plažo Zrće in mestom Novaljo

EXTEND YOUR TRIP

V kolikor vam 3 noči ne zadoščajo, vam lahko ponudimo možnost podaljšanja bivanja

Fotogalerija

Želiš potovati še ceneje?