Team Building Gardsko jezero

že od €187

Team Building

V okviru Gardskega jezera lahko izbirate med neštetimi doživetji, ki jih lahko doživite s svojo ekipo!
Uživajte v različnih aktivnosti, ki jih lahko organizirate le nekaj kilometrov od slovenske meje. Skupaj s sodelavci doživite nepozabne trenutke, izboljšate harmonijo in razvijte nova znanja! Po poteh, ki odpirajo pogled na največje jezero v Italiji, izberite lokalne restavracije, ki vas bodo popeljale do tradicionalnih okusov, in kolesarite po čudoviti naravi. Med eno in drugo italijansko odličnostjo se preizkusite s svojimi sodelavci, izstopite iz območja udobja in doživite edinstvena doživetja! Raziščite kleti, v katerih pridelujejo odlična vina, uživajte v senzoričnih degustacijah, na izletu z ladjico ter se preizkusite v adrenalinu v največjem zabaviščnem parku v Italiji in še veliko več!
Organizirajte z nami svoj team building! Lahko uredimo vašo zahtevo in prilagodimo izdelek glede na vaše potrebe. Za vas imamo ogromno idej!

Za več informacij nas kontaktirajte na [email protected]

Program vključuje
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Zdravstevno zavarovanje z asistenco v tujini
  • Kosilo z degustacijo 1. dan
  • Obisk kmetije 1.dan
  • 1 nočitev v Agriostellu (dvoposteljna soba z lastno kopalnico)
  • Zajtrk
  • Voden pohod po vinogradih 2. dan
  • Organizacija potovanja in administracija

Program izleta

#1
Kolesarite

Skupinska vožnja po hribih, ki obkrožajo jezero. Uživajte v čudovitih razgledih narave na poti, po katerih boste kolesarili.

#2
Na krovu

Izlet po tokovih Gardskega jezera, na katerem odkrivate naravne in arhitekturne lepote, ob glasbi na krovu in okusnem vinu.

#3
Na zdravje

Okusi in vonjave bodo ostali vtisnjeni kot neizbrisen spomin. Senzorično potovanje za odkrivanje starodavnih arom, ki jih boste našli na mizah priznanih kleti Bel Paese.

#4
Gardaland

Zabaviščni park, ki je primeren za vse, od najmlajših do najzrelejših! Vlakci smrti, interaktivne vožnje, atrakcije, ki navdušujejo in neskončen adrenalin!