Ultra Europe

Ultra Europe 2019

Festival Ultra Europe bo tudi letos organiziran na legendarnem stadionu Poljud v Splitu. Že sedmo leto zapored bo prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Vsi člani velike Ultra družine se strinjajo, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izvedbe, ki se dogajajo v svetovnih prestolnicah kot so Tokio, Santiago, Sao Paulo, Buenos Aires, Seul, Johannesburg in Ibiza. Kot vsako leto so bile tudi letos prve “early bird” vstopnice zelo hitro razprodane. V zadnjih treh letih je prizorišče dogajanja v treh dneh obiskalo 150.000 ljudi iz 140 držav iz celega sveta in tudi letos pričakujejo enako dober obisk.

Ime Ultra je pravi magnet za ljubitelje elektronske glasbe, lokacija pa je tako zaželena, da sedaj govorimo že o »DESTINACIJI ULTRA« in o celotedenskem dogajanju na »ULTRA WEEK«.

Pretekla leta so v Splitu nastopale največje zvezde na področju elektronske glasbe, kot so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Example, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W, The Chemical Brothers, Dash Berlin, Solomun, Jamie Jones, Steve Angello, Zedd, Apollonia, Hot since 82, Umek, Guy Gerber, Galantis, Markus Schulz Knife Party in mnogi drugi!
Wordlwide Arena, kjer kraljuje legendarni Carl Cox s prijatelji, je bila občutno večja kot leta poprej in je postregla z mojstri tehna in housa, kot so Paul Kalkbrenner, Disclosure, Paul Van Dyk, Erick Morillo, Marco Carola, Nic Fanciulli.

Vsako leto se Ultra karavana preseli še na zaključno zabavo Ultra Beach ob bazenu hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru in kasneje še na otok Vis, v trdnjavo sv. Juraja.

Letošnja izdaja obljublja še večji in obširnejši izbor, tudi za najbolj zahtevne ljubitelje elektronske glasbe. Kmalu sledi objava prvih velikih imen, ki bodo zaznamovala Ultra Europe 2019.

  • kmalu v prodaji
  • top festivalska destinacija
  • boat partiji

Kako smo se imeli 2018

EARLY BIRD PRIJAVE

Čeprav je Ultra 2018 za nami Collegium ekipa ne počiva in že vneto pripravlja Ultro 2019, katero želimo narediti še večjo in še boljšo! Če želiš biti o dogodku na tekočem in si priskrbeti sigurno najcenejšo prvo ponudbo vam omogočamo pred – registracijo, ki je neobvezujoča.