Ultra Europe

že od €99 Bonus Akcija: 99€ za prvih 100

Ultra Europe 2019

Festival Ultra Europe bo tudi letos organiziran na legendarnem stadionu Poljud v Splitu. Že sedmo leto zapored bo prizorišče gostilo enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Vsi člani velike Ultra družine se strinjajo, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izvedbe, ki se dogajajo v svetovnih prestolnicah kot so Tokio, Santiago, Sao Paulo, Buenos Aires, Seul, Johannesburg in Ibiza. Kot vsako leto so bile tudi letos prve “early bird” vstopnice zelo hitro razprodane. V zadnjih treh letih je prizorišče dogajanja v treh dneh obiskalo 150.000 ljudi iz 140 držav iz celega sveta in tudi letos pričakujejo enako dober obisk.

Ime Ultra je pravi magnet za ljubitelje elektronske glasbe, lokacija pa je tako zaželena, da sedaj govorimo že o »DESTINACIJI ULTRA« in o celotedenskem dogajanju na »ULTRA WEEK«.

Pretekla leta so v Splitu nastopale največje zvezde na področju elektronske glasbe, kot so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Example, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W, The Chemical Brothers, Dash Berlin, Solomun, Jamie Jones, Steve Angello, Zedd, Apollonia, Hot since 82, Umek, Guy Gerber, Galantis, Markus Schulz Knife Party in mnogi drugi!
Wordlwide Arena, kjer kraljuje legendarni Carl Cox s prijatelji, je bila občutno večja kot leta poprej in je postregla z mojstri tehna in housa, kot so Paul Kalkbrenner, Disclosure, Paul Van Dyk, Erick Morillo, Marco Carola, Nic Fanciulli.

Vsako leto se Ultra karavana preseli še na zaključno zabavo Ultra Beach ob bazenu hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru in kasneje še na otok Vis, v trdnjavo sv. Juraja.

Letošnja izdaja obljublja še večji in obširnejši izbor, tudi za najbolj zahtevne ljubitelje elektronske glasbe. Kmalu sledi objava prvih velikih imen, ki bodo zaznamovala Ultra Europe 2019.

 • Vstopice od 99€
 • Namestitev 4x - 7x nočitev
 • Avtobusni prevoz iz Slovenije
 • Festivalski avtobus
 • Boat party
 • Pre-party v Beachville

Zakaj na Ultro s Collegiumom?

URADNA ULTRA EUROPE AGENCIJA

Že sedmo leto se lahko pohvalimo, da smo ekskluzivna agencija Ultra Europe za Slovenijo, kar pomeni, da pri nas ponujamo najboljše pogoje.

ULTRA EUROPE JE NAJBOLJŠI ELEKTRONSKI FESTIVAL V REGIJI

Dih jemajoča produkcija in najboljši svetovni DJ-I strnjeni v 3 dni dogajanja sta razloga, da lahko zatrdimo, da je Ultra Europe no.1

POLETNE POČITNICE & GLASBENI FESTIVAL

Sonce, morje, prijatelji in Ultra Europe. Obisk Splita so istočasno tudi Najboljše poletne počitnice. Boat, beach, after…..party.

SVETOVNI DOGODEK

Rezulati anket kažejo, da je Ultranautom ena od najbolj fascinantnih zadev,
da pridejo na festival ljudje iz celotnega sveta. V letu 2018 so obiskovalci prihajali kar iz 139 različnih držav. Pripravite slovensko zastavo, prihajamo.

Program Ultra Europe 2019

DAN1 (11.7.2019)
BEACHVILLE PRE-PARTY

Odhod party busa iz Slovenije in prihod v mesto zabave - Split. Žurerji nastanjeni v samem centru mesta opravijo check in medtem, ko ostali nadaljujejo pot do Beachvilla (uradni kamp Ultra Europe). Zvečer velikiPRE-PARTY v Beachvillu z DJ-em presenečenja. Odličen uvod v nepozaben vikend!

DAN2 (12.7.2019)
BOAT PARTY in ULTRA EUROPE 1.dan

Nisi bil na Ultra Europe če ne doživiš BOAT PARTY.Priporočamo, da to opravite še dokler imate dovolj energije. Zvečer priprave in prvi dan festivala. Zabava do jutra.

DAN3 (13.7.2019)
PLAŽA in Ultra Europe 2.dan

Čez dan pripročamo obisk katere od plaž in nabiranje energije za zvečer. Vsi potniki v Beacvillu bodo imeli čez dan boat športno zabavi program. Zvečer ponovite vajo od prejšnjega dne, samo še bolj veselo.

DAN4 (14.7.2019)
HVAR in Ultra Europe 3.dan

V primeru, da želite obiskati otok HVAR je nedelja idealen dan. Naša ekipa vam bo pomagala pri organizaciji izleta. Ostalim pripročamo raziskovanje Splita in počitek, saj nas čaka zadnja noč festivala. Danes na polno.

DAN5 (15.7.2019)
Odhod domov!

Vožnja nazaj v Slovenijo.

Namestitev in vstopnice

3 DNEVNA ULTRA EUROPE GA VSTOPNICA (JULIJ 12, 13 & 14)

Cena na osebo 99 Zgolj 100 po akcijski ceni
Rezerviraj
3 dnevne vstopnice Ultra Europe 2019 (General Admission Ticket)
 • 12.7.2018 – 14.7.2018
 • Omogoča dostop do vseh območij razen VIP balkonov.

Obiskovalci mlajši od 18 let lahko na stadion vstopijo v spremstvu polnoletne osebe, vendar samo pred 21.00 uro zvečer.

Kaj vključuje?
 • 3-dnevna vstopnica

Med vsemi festivalskimi namestitvami je kamp najbolj priljubljen. Predstavljajte, kako noro se zabava 4000 žurerjev v našem kampu Beachville!

Ultra Europe Campsite Beachville 3*** odlikuje še ena zelo posebna karakteristika. Znotraj kampa se nahaja Party Arena z bogatim glasbenim programom, kjer se boste lahko družili z Ultranauti s celega sveta. Uživajte ob odlični glasbi, v dobri družbi in na čudoviti plaži.

Ultra Europe Campsite Beachville je prava izbira!

Kaj vključuje?
 • 3-dnevna vstopnica
 • Namestitev v kampu

Če vam je ljubše bivati v apartmajih namesto v hotelu ali kampu, so naši apartmaji najboljša izbira. Ultra Europe apartmaji se nahajajo v Kaštelih, v širšem območju Splita (15 km dolgo turistično območje ob obali).

Kašteli so povezani z rednimi avtobusnimi linijami do centra Splita in festivalskega prizorišča. Celotno območje severovzhodno od Splita se nahaja vzdolž čudovitega zaliva, kar je drugi najpomembnejši razlog za izbiro tega področja: možnost, da zaplavate v prekrasnem Jadranu v urah počitka med obiski Ultre.

 

Kaj vključuje?
 • 3-dnevna vstopnica
 • Namestitev v apartmaju

Na voljo:

ULTRA EUROPE BOAT PARTY
ULTRA EUROPE BOAT PARTY ALL INCLUSIVE

Kaj vključuje?
 • Trajanje 2,5h
 • Uradni Ultra Europe BOAT PARTY
 • odhod ladje iz Splita

AVTOBUSNI PREVOZ LJUBLJANA – SPLIT – LJUBLJANA

 • Odhod iz Ljubljane 11.7.2019 ob 07.0
 • Odhod avtobusa iz Splita 15.7.2019 ob 12.00
 • V Splitu avtobus stoji na postaji Split Check in 1 (center mesta) in Beachville kamp (Omiš)

FESTIVALSKI AVTOBUS DO ULTRA EUROPE PRIZORIŠČA (MED 10.7.2019 IN 16.7.2019)

 • Vključuje neomejene vožnje na vseh regularnih linijah mestnih avtobusov, zraven pa še dodatno linijo Festival Shuttle Beachville Bus
 • Vključuje tudi vožnje izven mesta Split (Podstrana, Kašteli, Omiš).
 • Vse linije se ustavijo tudi na Sukoišanski avtobusni postaji, ki se nahaja v centru Splita (od festivalskega prizorišča in stadiona Poljud oddaljena le 10 minut hoje)
Kaj vključuje?
 • Vstopnico za prevoz

Kako smo se imeli 2018

BONUS AKCIJA:Akcijska cena

Vstopnice za 99€ za najhitrejših 100.

Samo še: 82prostih mest
Rezerviraj