Ultra Europe 2023

že od €119

Ultra Europe 2023

phase3

Festival Ultra Europe je tik pred zdajci v letu 2019 menjal svojo lokacijo in se iz legendarnega Poljuda preselila na Park Mladeži.

Obiskovalci so bili nad novo lokacijo navdušeni, kar pomeni, da bo tudi v letu 2023 domovanje festivala stadion Park Mladeži. Že deveto leto bo Split gostil enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Vsi člani velike Ultra družine se strinjajo, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izvedbe, ki se dogajajo v svetovnih prestolnicah kot so Tokio, Santiago, Sao Paulo, Buenos Aires, Seul, Johannesburg in Ibiza.

Ime Ultra je pravi magnet za ljubitelje elektronske glasbe, lokacija pa je tako zaželena, da sedaj govorimo že o »DESTINACIJI ULTRA« in o celotedenskem dogajanju na »ULTRA WEEK«.

Pretekla leta so v Splitu nastopale največje zvezde na področju elektronske glasbe, kot so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Example, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W, The Chemical Brothers, Dash Berlin, Solomun, Jamie Jones, Steve Angello, Zedd, Apollonia, Hot since 82, Umek, Guy Gerber, Galantis, Markus Schulz Knife Party in mnogi drugi!

Vsako leto se Ultra karavana preseli še na Reggata party na otoku Braču, dnevno zabavo na Hvaru, Resistance closing na Paklenih otokih in kasneje še na otok Vis, v trdnjavo sv. Fort George.

 

 • Vstopnice od 99€
 • Namestitev 4x - 7x nočitev
 • Avtobusni prevoz iz Slovenije
 • Festivalski avtobus
 • Boat party
 • Pre-party v Beachville

Program Ultra Europe 2023

DAN1 (6.7.2023) ČET
BEACHVILLE PRE-PARTY

Odhod party busa iz Slovenije in prihod v mesto zabave - Split. Žurerji nastanjeni v samem centru mesta opravijo check in medtem, ko ostali nadaljujejo pot do Beachvilla (uradni kamp Ultra Europe). Zvečer velikiPRE-PARTY v Beachvillu z DJ-em presenečenja. Odličen uvod v nepozaben vikend!

DAN2 (7.7.2023) PET
BOAT PARTY in ULTRA EUROPE 1.dan

Nisi bil na Ultra Europe če ne doživiš BOAT PARTY.Priporočamo, da to opravite še dokler imate dovolj energije. Zvečer priprave in prvi dan festivala. Zabava do jutra.

DAN3 (8.7.2023) SOB
PLAŽA in Ultra Europe 2.dan

Čez dan pripročamo obisk katere od plaž in nabiranje energije za zvečer. Vsi potniki v Beacvillu bodo imeli čez dan boat športno zabavi program. Zvečer ponovite vajo od prejšnjega dne, samo še bolj veselo.

DAN4 9.7.2023) NED
HVAR in Ultra Europe 3.dan

V primeru, da želite obiskati otok HVAR je nedelja idealen dan. Naša ekipa vam bo pomagala pri organizaciji izleta. Ostalim pripročamo raziskovanje Splita in počitek, saj nas čaka zadnja noč festivala. Danes na polno.

DAN5 (10.7.2023) PON
Odhod domov!

Vožnja nazaj v Slovenijo.

Zakaj na Ultro s Collegiumom?

URADNA ULTRA EUROPE AGENCIJA

Že deveto leto se lahko pohvalimo, da smo ekskluzivna agencija Ultra Europe za Slovenijo, kar pomeni, da pri nas ponujamo najboljše pogoje. Potovanje se organizira v sklopu znamke in po pogojih Travel2Ultra.

ULTRA EUROPE JE NAJBOLJŠI ELEKTRONSKI FESTIVAL V REGIJI

Dih jemajoča produkcija in najboljši svetovni DJ-I strnjeni v 3 dni dogajanja sta razloga, da lahko zatrdimo, da je Ultra Europe no.1

POLETNE POČITNICE & GLASBENI FESTIVAL

Sonce, morje, prijatelji in Ultra Europe. Obisk Splita so istočasno tudi Najboljše poletne počitnice. Boat, beach, after…..party.

SVETOVNI DOGODEK

Rezulati anket kažejo, da je Ultranautom ena od najbolj fascinantnih zadev,
da pridejo na festival ljudje iz celotnega sveta. V letu 2019 so obiskovalci prihajali kar iz 139 različnih držav. Pripravite slovensko zastavo, prihajamo.

Nakup

Kaj vključuje?
 • 3-dnevna vstopnica

PAKETI (NAMESTITEV + KARTA)

Cena na osebo že od: 169 TOP IZBIRA
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • BEACHVILLE KAMP + VSTOPNICA
 • APARTMAJI KAŠTELI + VSTOPNICA

NAMESTITEV

Cena na osebo že od: 80
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • BEACHVILLE KAMP OMIŠ
 • APARTMAJI KAŠTELI

DODATKI (EXTRAS)

Cena na osebo že od: 39
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • ULTRA BOAT PARTY ALL INCLUSIVE
 • SPLIT - ULTRA
 • BEACHVILLE - SPLIT - ULTRA

Kako smo se imeli prejšnja leta