Woodland festival

že od €18.00

WOODLAND 2019

Nekaj magičnega je na poletnih glasbenih festivalih v naravi: na travnikih, ob morju in rekah, na gričih in v dolinah – a večina kultnih slovenski rejvov se je odvijala v gozdovih! Tradicijo pa uspešno nadaljuje tudi Woodland. Butični festival na gozdni jasi pri Ivančni gorici.

Jubilejni Woodland prinaša dve plesišči: EDM Areno in ECO FESTIVAL Stage, z artisti iz osmih držav: v naše gozdove se z eskluzivnim tehno setom vrača nemški prvokategornik FRANK KVITTA, prvič pa nas bosta stresla japonska didžejka MOE in Nizozemec TRICKY GULLIVAN MC, znanec z Ultre Europe. Divjad bosta s tršim tehnom strašila Madžar SVETEC in Portugalec GONCALO M, pa tudi nekaj domačih prvokategornikov, ki redno navdušujejo publiko priznanih klubov in festivalov po Evropi in Aziji: VANILLAZ, AVADOX in GUMJA. Častno omembo si zasluži novi up domače tehno scene, ALLY, ki se bo na Woodlandu predstavila kot zmagovalka natečaja festivala Labyrinth Istria.

Prvo ime Woodlanda 2019 pa bo eno najhitreje vzpenjajočih se imen na svetovni EDM sceni. Milanski dvojec MARNIK muziko redno izdaja na vodilnih EDM etiketah, kot so Dim Mak (Steve Aoki), Revealed (Hardwell), Spinnin’ in Armada (Armin van Buuren).

MAIN STAGE

MARNIK
AVADOX
MOE
TRICKY GULLIVAN
SHIFT
VANILLAZ

TECHNO STAGE by ECO FESTIVAL

FRANK KVITTA
SVETEC
GONCALO M
GUMJA
LILSON
ALLY

Kako smo se imeli v 2018