Blog

Ultrices pretium ullam asperiores rutrum potenti auctor illo ridiculus nesciunt numquam, suscipit. Illum non dolorum habitasse voluptate odit iure bibendum, excepteur est minus nisl explicabo impedit luctus. In laudantium aspernatur semper fugit sociosqu totam laboriosam feugiat fugiat taciti sollicitudin soluta, optio quisquam iaculis aliquid? Similique delectus! Leo aliqua penatibus nisl.

Dicta quaerat. Fugiat primis at potenti dolorem esse urna ipsam cillum modi, unde? Sunt! Sed. Class feugiat, nec molestie ut dui a optio fugit posuere! Suspendisse consectetur! Nullam eiusmod in! Commodi ipsa sodales, laboris porro? Morbi est provident parturient! Id, qui distinctio, posuere, curabitur, exercitationem, hic, vel eros, repellendus molestiae.

Aliquam eros, nobis aliqua? Elementum debitis pharetra et soluta eveniet potenti occaecat, quibusdam vitae? Deleniti? Litora, tenetur tempus quae pharetra, montes posuere nostra nisi voluptas, urna at explicabo? Occaecat primis! Mi, magni, congue expedita? Facilis porta laboriosam asperiores sapiente expedita repudiandae, quam iste aliquid eleifend, hac aspernatur nostra accumsan penatibus.

Drage potnice, potniki, dragi prijatelji,   

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. Izlete, potovanja, ekskurzije in zabave skupaj z vami soustvarjamo že 24 let. Naše dolgoletne izkušnje in trdo delo so razlog, da je agencija Collegium Mondial Travel postala sinonim za pester in kvaliteten izlet in dobro zabavo,  ki temelji na varnosti in zanesljivosti. Vedno smo in bomo delovali v dobro vaše varnosti in kakovosti doživetij, ki jih soustvarjamo z vami.

Tokratna situacija je večja od vseh nas in v zadnjih tednih se je naša ekipa znašla pred velikim izzivom v povezavi z izvedbo prvomajskega Collegiumovega Spring Break Festivala v Poreču, saj sta zdravje in varna izvedba vseh naših doživetij vselej na prvem mestu. Pri načrtovanju izvedbe letošnje sezone vztrajno sledimo navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov.

V teh izjemno zahtevnih in nepredvidljivih časih je vloga pozitivnih mislih in dobrih novic še toliko večja in bolj pomembna. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo z lokalnimi partnerji uspeli doseči dogovor o letošnji izvedbi Spring Break-a v Poreču v nadomestnem terminu, ko bomo z eno nogo še v poletju, sonce nas bo še močno razvajalo in morje bo še prijetno toplo. Collegiumov SPRING BREAK FESTIVAL bo! Novi datum je: 23.09. – 27.09.2020!

Na ta način se boste vsi Collegiumovi žurerji lahko še pred začetkom novega študijskega leta brezskrbno zabavali, program pa bo lahko izveden v celoti varno in kvalitetno. 

Veseli smo, da smo skupaj z lokalnimi partnerji v teh zahtevnih časih uspeli najti rešitev, da tudi letos v celoti izvedemo tradicionalni Spring Break Festival v Poreču. Program, vsi servisi in vse ostale podrobnosti ostajajo enake, vaše prijave pa so z današnjim dnem že zabeležene na novem, septembrskem terminu.

Vaša prijava bo na nov program prenešena do najkasneje dne 28.4.2020; v kolikor imate do novega termina potovanja zadržke, nas o tem prosim pisno obvestite do tega datuma; v nasprotnem primeru bomo smatrali, da se s spremembo termina strinjate.

Več informacij vam je na voljo na spletni povezavi: https://www.collegium.si/aktualno/. Na voljo pa smo vam tudi preko e-pošte na info@collegium.si. Na vsa vaša vprašanja bomo skladno z razmerami odgovorili v najkrajšem možnem času.

Dragi prijatelji. Ostanite doma in kmalu bomo v uživali v zabavi, koncertih, doživetjih in novih prijateljstvih!

#stayhome #ostanidoma

Vaši Collegiumovci