FESTIVAL SHUTTLE:

Shuttle Bus karta vključuje neomejene vožnje na vseh regularnih linijah mestnih avtobusov, zraven pa še dodatno linijo Festival Shuttle Beachville Bus. Tako so pokrite vse lokacije v Splitu in njegovi bližini (severno in južno). Vse linije se ustavijo tudi na Sukoišanski avtobusni postaji, ki se nahaja v centru Splita in je od festivalskega prizorišča in stadiona Poljud oddaljena le 10 minut hoje.

SHUTTLE BUS – 7 dnevna karta

39€ / osebo

BOAT PARTY:

Živahno rajanje traja ves čas festivala Ultra Europe in številni obiskovalci se odločijo bivanje popestriti z obiskom znamenite zabave na ladjici.

Boat Party ponuja optimalno kombinacijo morja, sonca, odlične glasbe in najboljše družbe. V času trajanja „ULTRA WEEK“ organiziramo zabave z zagotovljenim uspehom! Boat party plovba traja približno 3 ure. Izberite eno od treh možnosti:

BOAT PARTY – BEACHVILLE EDITION

Poseben odhod party ladjice – neposredno iz kampa Beachville!
39€ / osebo

BOAT PARTY – ALL INCLUSIVE

Zabava na ladjici ob brezplačni konzumaciji pijače!
35€ / osebo

BOAT PARTY

Odhod ladjice iz Splita – najbolj priljubljena klasika
39€ / osebo

AVTOBUSNI PREVOZ:

Brez skrbi in brez visokih stroškov na festival Ultra Europe – z organiziranim avtobusnim prevozom.

Avtobusni prevoz smo organizirali skladno z najbolj popularnim terminom bivanja. Namenjen je vsem, ki želijo brez visokih stroškov in brez komplikacij priti v Split, na festival. Odhod avtobusa bo iz Ljubljane 05.07.2018, odhod nazaj iz Splita v Ljubljano bo po zaključku festivala, 09.07.2018.

AVTOBUS LJ-SPLIT-LJ

Avtobusni prevoz Ljubljana-Split-Ljubljana
39€ / osebo


Želiš potovati še ceneje?V kolikor imate vprašanja, jih prosimo pošljite na info@collegium.si ali pokličete na: 070553553