Absolventski izlet 2022

že od €249

Absolventski izlet - Zakintos, Grčija

 

Trenutno so vse razpoložljive namestitve razprodane, v kratkem pa bomo v prodajo dodali nove. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo info@collegium.si

 

💥 Legendarni Collegiumov absolventski izlet je nazaj! Med 17. in 24. 9. 2022 se vračamo na Zakintos, najjužnejši otok v Jonskem morju. Zakintos ima vse, kar si lahko zaželiš za popoln odklop: modro-zeleno morje, dolge peščene plaže in živahna mesteca, kjer dogaja 24/7.

💥Tako kot naš Absolvent ima ta grški otok bogato tradicijo, saj so njegovo lepoto opevali že stari Benečani. Mi pa mu bomo peli drugačne napeve, ko bomo na tematskih žurih potovali skozi čas in naredili naš Absolvent brezčasen. Verjemi – za razliko od kopij absolventskega izleta na Collegiumu dobro vemo, kaj delamo! Že od leta 1996 cele generacije študentov z nami spoznavajo, kaj pomeni pravi absolventski odklop. V 25 letih smo tako izpeljali kar 2000 zabav za več kot 50.000 mladih.

❗TO ENOSTAVNO MORAŠ DOŽIVETI 1x V ŽIVLJENJU❗

 Zakaj je Collegium Absolvent najboljši?

✅ Idilične Instagram lokacije

✅ Rajske plaže in morje

✅ Edinstvena grška kultura in kulinarika

✅ Paint party + Beach party + Pool Party + Boat party = 24/7 Party

✅ Izkušnje: 25 let | 2000+ zabav | 50.000+ žurerjev

 

Paketna cena vključuje
 • Avtobusni prevoz
 • Ladijski prevoz
 • 5x nočitev
 • Animacijska ekipa

Nastanitve

ABSOLVENTSKI PAKET V HOTELU 3*

Cena na osebo že od: €299 249
Razprodano

Vse razpoložljive namestitve so razprodane, v kratkem pa bomo v prodajo dodali nove. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo info@collegium.si

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb, 5 x nočitev
 • Ugodna cena
 • Srednji standard
 • Bazen

ABSOLVENTSKI PAKET V HOTELU 3* S POLPENZIONOM

Cena na osebo že od: €379 319
Razprodano

Vse razpoložljive namestitve so razprodane, v kratkem pa bomo v prodajo dodali nove. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo info@collegium.si

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb, 5 x nočitev
 • Polpenzion (zajtrk in večerja)
 • Ugodna cena
 • Bazen

Vse razpoložljive namestitve so razprodane, v kratkem pa bomo v prodajo dodali nove. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo info@collegium.si

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb, 5x nočitev
 • Zajtrk, Kosilo (kadar nismo na izletu) & Večerja vključena
 • Cel dan neomejen free local drink v hotelskem baru
 • TOP CENA za all inclusive :)
 • Omejeno št. mest (POHITI!!)

Dodatna ponudba

Zavarovanje rizika odpovedi s COVID kritjem (ZRO)

Se pripravljate na Absolventa? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO in izpolnjujete pogoje za odjavo, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Zavarovanje v tujini s COVID kritjem

Generali TUJINA je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih. V primeru okužbe s koronavirusom na destinaciji, vam zavarovalnica krije stroške namestitve za čas karantene in stroške poti v domovino. Lahko dokupite v postopku rezervacije.

Collegium paket izletov in ugodnosti

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi, večernimi zabavami, izletom z ladjico ali uživali v večerji z živo glasbo. Lahko dokupite na destinaciji.

Program izleta

Letos je čas za tvojo generacijo, čas zate. Ne zamudi te priložnosti in postani del največje žurerske tradicije. Izleti so del Collegiumovih paketov izletov in ugodnosti, ki so na voljo na destinaciji. Program bo izveden ob upoštevanju vseh veljavnih varnostnih ukrepov in protokolov s področja potovanj in turizma.

ZALIV TIHOTAPCEV

Celodnevni izlet z ladjico na najlepši del otoka – Zaliv Tihotapcev. Pot preko številnih čudovitih zalivov, jam, prelep razgled, morje in sonce. Skok v sinje modro morje in raziskovanje čudovitih zalivov; plavanje ob številnih morskih jamah in ob kančku sreče celo druženje z našimi jonskimi prijatelji – delfini! Po mnenju številnih absolventov, najlepši izlet celega tedna.

CASA PLAYA & ST. NICHOLAS BEACH

Dva izleta, na dve rajski plaži. V rajskem Casa Playa Beach Clubu na koncu Bananinega zaliva se bomo zibali ob zapeljivih glasbenih ritmih. Zlata peščena plaža, razgled na modro-zeleno morje, vreden milijon dolarjev, neskončno seksi telesca. Magična plaža St. Nicholas, nas prav tako ne bo pustila ravnodušnih! Žogice za beer pong in akcija!

POOL PARTY

Luksuzni Republic Beach club z ogromnim party bazenom in bogato založenim barom direktno ob obali je eden izmed top delov Zakintosa, kjer bomo za en dan vsi postali legende Baywatcha. Saj veš – seksi kot Pamela v rdečih kopalkah 90-ih in carji kot David Hasselhoff v najboljših letih.

VINARNA IN OLJARNA

Kjerkoli potujemo, kamorkoli pridemo se prej ali slej ustavimo pri hrani in pijači. Grčija ni nobena izjema. Poleg zanimive zgodovine, edinstvenih plaž in veliko zabave nam grška kulinarika ne sme ostati neznanka. Zato se bomo enega izmed popoldnevov odpravili na predstavitev in degustacijo grških vin in grških olj.

VEČERNE ZABAVE

Prepusti se grškim nočem in jim dovoli naj v tebi vzburijo čim bolj nore ideje! Welcome party, Elegant night, Balkan party, Paint party v klubih Rescue, Sizzle, Barrage, Ocean Inn. Glasbeno popotovanje skozi največje hite preteklosti in udarne uspešnice današnjih dni.

Kako je bilo včasih?

[wdi_feed id="5"]