Absolventski izlet 2021

že od €199

Absolventski izlet - Zakintos, Grčija

Legendarni Collegiumov absolventski izlet je nazaj! In to takšen kot mora bit: z žurom 24/7, brez balasta in brez cenzure – med 18. in 25. septembrom 2021 te na peščenih plažah Zakintosa čaka samo bistveno: tradicionalno najboljše zabave v družbi top žurerjev iz Slovenije in Hrvaške.

Verjemi – za razliko od kopij absolventskega izleta na Collegiumu dobro vemo, kaj delamo! Že od leta 1996 cele generacije študentov z nami spoznavajo, kaj pomeni totalni odlom in kaj naredi pravi Absolvent. V 23 letih smo tako izpeljali kar 2000 zabav za več kot 50.000 študentov.

Paketna cena vključuje
 • Avtobusni prevoz
 • Ladijski prevoz
 • 5x nočitev
 • Animacijska ekipa
 • Osnovno nezgodno zabarovanje

Zakaj je Collegium absolvent najboljši?

Nore zabave podnevi
Nore zabave ponoči
Nore plaže
Najbolj nori izleti
;-)

Nastanitve

Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb, 5 x nočitev
 • Ugodna cena
 • Srednji standard
 • Bazen
 • Neposredno na party street-u
Kaj vključuje?
 • 2-4 oseb, 5x nočitev
 • Neposredno na party street-u
 • Zajtrk, Kosilo(kadar nismo na izletu) & Večerja vključena
 • Cel dan neomejen free local drink v hotelskem baru
 • TOP CENA za all inclusive :)
 • Omejeno št. mest (POHITI!!)

Dodatna ponudba

Ladijske kabine

ZA REZERVACIJO LADIJSKIH KABIN in vsa dodatna vprašanja prosimo pošljite povpraševanje na info@collegium.si ali pokličete na: 070553553

Zavarovanje rizika odpovedi (ZRO)

Se pripravljate na Absolventa? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. ZRO lahko dokupiti v postopku nakupa.

Collegium paket izletov in ugodnosti

Na destinaciji boste lahko kupili pakete izletov.

Program izleta

Letos je čas za tvojo generacijo, čas zate. Ne zamudi te priložnosti in postani del največje žurerske tradicije. Izleti so del Collegiumovih paketov izletov in ugodnosti, ki so na voljo na destinaciji.
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
No pics!

No pics, didn’t happen party! Veš, zakaj so bili boat partyji včasih tako noro spontani in razigrani? Ker ni nihče težil s telefonom in fotkal! Zato bomo tokrat vse telefone (razen kapitanovega) pobrali in se na ladji predali zabavi brez skrbi, kdo bo kaj delil na Snapu! Mokre majice, napete mišice in tequila body shots, brez heštegov.

Back In Time

Vrnitev originalnega Absolventa bomo počastili, kot si zasluži. Najbolj hedonistični teden tvojega življenja bomo začeli z norim glasbenim tripom skozi največje hite 23 let absolventskih izletov. Bombastična 90-ta, hedonistična 00-ta in naelektrena 10-ta. Pripravi se, noro bo!

Dan2
Beach, please!

Beach, please! Luksuzni Republic Beach club z ogromnim party bazenom in bogato založenim barom direktno ob obali je eden izmed top delov Zakintosa, kjer bomo za en dan vsi postali legende Baywatcha. Saj veš – seksi kot Pamela v rdečih kopalkah 90-ih in carji kot David Hasselhoff v najboljših letih.

XO

Ko bo Absolventska nedolžnost izgubljena, pride čas za razkošno ekstravaganco. Obuj visoke pete, spedenaj frizuro, nadeni svoja najbolj fensi-šmensi oblačila in se podaj na lov ob prefinjenih ritmih pravega housa. Dame in gospodje, to bo hedonizem na višjem nivoju!

Dan3
Gangsta Paradise

V rajskem Casa Playa Beach Clubu na koncu Bananinega zaliva se bomo zibali ob zapeljivih R&B ritmih in epskih hip hop rimah. Ni važno, če si West Coast ali East Cost, na obali smo vsi cool. Zlata peščena plaža, razgled na modro-zeleno morje, vreden milijon dolarjev, neskončno seksi telesca. Plus žogice za beer pong. Swag!

Džungla!

Welcome To The Jungle!

Tretji večer bomo pustili fensi obleke in vso kulturo ob strani. Bodimo iskreni drug do drugega: party animals smo živali. In to bo noč, ko boš na domačem terenu: v džungli, polni bolano hude muzike, seksi žurerjev in žurerk v živalskih maskah ter glasnih vzklikov. Živalsko rjovenje bo nagrajeno! Roar!

Dan4
Shipwreck

Zaliv tihotapcev. Cilj našega tripa bo najbolj razvpit del Zakintosa, Zaliv tihotapcev. Ena najlepših plaž na svetu z razburkano zgodovino in čudovitim razgledom te ne bo pustila ravnodušnega. Ne pozabi pripraviti telefona, tu nastajajo najlepše fotke!

Superheroes

Tudi v tebi se skriva alterego, ki rabi le malo spodbude, da pride na dan. Na Superheroes partyju bo marsikaj prišlo ven, ko se bomo vsi preoblekli v superheroje! Pajkice gor ali dol, samo prepusti se vsem super občutkom, ki te bodo preplavili. Ta noč bo imela superherojsko moč!

Dan5
Rainbow

Peti večer bomo začeli povsem beli, a ne za dolgo. Topovi iz vseh strani nas bodo zalili in popljuskali z barvami mavrice. Te so bolj seksi od nešteto odtenkov sivine, saj dokazano spodbujajo naša občutja. Prepusti se jim in naj v tebi vzburijo čim bolj nore ideje! Splash!

Kako je bilo včasih?

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Želiš potovati še ceneje?