Zakaj izbrati Collegium?

Ker imamo več kot DVAJSET LET IZKUŠENJ.

CMT potovalna agencija že več kot 20 let organizira in je uradni partner pri festivalih kot so Ultra Europe, Hideout, Sonus, Barrakud, Spring Break Festival, Absolventski izleti, Maturantski izleti in mnogo več.
Naš cilj je, da ste vi, kot potnik, vedno na prvem mestu.
Za to skrbi ekipa 30 ljudi, ki celo leto v pisarni marljivo dela in pripravlja vsak detajl izletov, 5 oseb, ki so v vlogi podpore strankam na voljo za vsako še tako majhno vprašanje in še številčna ekipa, ki na čisto vsaki destinaciji skrbi, da je edina vaša naloga uživanje v zasluženem dopustu – za vse ostalo poskrbimo mi!

Ker vas na destinacijah čaka zabavna ekipa ANIMATORJEV in VODNIKOV.

Vodniki in animatorji so od nekdaj najbolj prepoznavni obrazi naše agencije. Vedno nasmejani, pozitivno naravnani in hkrati še odgovorni, saj so na izletu s povsem jasnim ciljem: Poskrbeti, da bo vaš izlet nepozaben!
Vsi vodniki imajo opravljeno licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije, tako boste na samem izletu vedno v izkušenih rokah. Prijateljstva, ki jih vodniki sklenejo z svojimi potniki pa ponavadi trajajo še leta po izletu!

Ker vas bodo razgreli zgovorni in nasmejani MODERATORJI.

Za pravo vzdušje na Collegium zabavah poskrbijo naši moderatorji, ki z mikrofonom v roki pričarajo edinstveno izkušnjo, ki jo ob navadnem obisku diskoteke ni.
Smešni komentarji, skupinski plesi in animacija so stvari, ki poleg glasbe pomagajo iz čisto vsakega večera ustvariti nekaj nepozabnega.

Ker za celotni program skrbijo odgovorni KOORDINATORJI.

Koordinatorji so vodje destinacijskih ekip, ki jih vi na naših izletih pravzaprav ne boste opazili. Delujejo v ozadju in poskrbijo, da vaš dopust poteka brez težav.
Njihovi glavni vrlini sta izkušenost in organiziranost, saj poskrbijo za kompleten program, namestitve, prevoze in vse ostale malenkosti, ki potekajo v ozadju.

Ker za spomine skrbijo naši vešči FOTOGRAFI.

Profesionalna fotografska ekipa omogoča, da so vaši spomini ne le v glavah, temveč tudi v obliki fotografij.
S profesionalno opremo lahko fotografirajo tam, kjer naša običajna oprema zataji, hkrati pa vam omogočajo, da odmislite skrb za vaš fotoaparat in se v miru sprostite.

Ker vas spremlja ekipa PRVE POMOČI.

Ker je zdravje vedno na prvem mestu in ker se zavedamo, da lahko kakršne koli zdravstvene težave negativno vplivajo na potek vašega dopusta Collegium poskrbi, da nas na naših izletih spremlja ekipa prve pomoči, ki hitro nudi prvo pomoč v primeru neljubih dogodkov. Povezanost osebja z lokalnimi 24 ur dosegljivimi zdravniki in lastni prevoz v primeru nujnih situacij pa nam omogoča največjo odzivnost v primeru večje nezgode.

Ker vas v plesne ritme popeljejo zani slovenski in tuji DJ-ji.

Za vaše glasbene želje vedno in povsod poskrbi naša DJ ekipa. Kvalitetni slovenski DJ-ji, ki delujejo v najbolj priznanih lokalnih diskotekah in klubih (Cirkus, Top Six, NOA klub Zrče, in drugo…) se vsako leto odpravijo z nami na izlet in poskrbijo, da je zabava nepozabna.
Na ladji, na najlepših plažah sveta, v klubih, na smučiščih itd. Za zabavo je pri Collegiumu vedno poskrbljeno.

Ker za vašo brezskrbno zabavo in varnost skrbi ekipa SUPPORT TEAMA / REDARJEV

Na destinaciji imamo vedno prisotno tudi »support team« ekipo in reditelje. To je profesionalna ekipa, ki poskrbi, da vse poteka po predvidenem programu in brez zapletov.
Kjerkoli se nahajamo, ste lahko sproščeni in se varno zabavate.

Fotogalerija

Drage potnice, potniki, dragi prijatelji,   

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. Izlete, potovanja, ekskurzije in zabave skupaj z vami soustvarjamo že 24 let. Naše dolgoletne izkušnje in trdo delo so razlog, da je agencija Collegium Mondial Travel postala sinonim za pester in kvaliteten izlet in dobro zabavo,  ki temelji na varnosti in zanesljivosti. Vedno smo in bomo delovali v dobro vaše varnosti in kakovosti doživetij, ki jih soustvarjamo z vami.

Tokratna situacija je večja od vseh nas in v zadnjih tednih se je naša ekipa znašla pred velikim izzivom v povezavi z izvedbo prvomajskega Collegiumovega Spring Break Festivala v Poreču, saj sta zdravje in varna izvedba vseh naših doživetij vselej na prvem mestu. Pri načrtovanju izvedbe letošnje sezone vztrajno sledimo navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov.

V teh izjemno zahtevnih in nepredvidljivih časih je vloga pozitivnih mislih in dobrih novic še toliko večja in bolj pomembna. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo z lokalnimi partnerji uspeli doseči dogovor o letošnji izvedbi Spring Break-a v Poreču v nadomestnem terminu, ko bomo z eno nogo še v poletju, sonce nas bo še močno razvajalo in morje bo še prijetno toplo. Collegiumov SPRING BREAK FESTIVAL bo! Novi datum je: 23.09. – 27.09.2020!

Na ta način se boste vsi Collegiumovi žurerji lahko še pred začetkom novega študijskega leta brezskrbno zabavali, program pa bo lahko izveden v celoti varno in kvalitetno. 

Veseli smo, da smo skupaj z lokalnimi partnerji v teh zahtevnih časih uspeli najti rešitev, da tudi letos v celoti izvedemo tradicionalni Spring Break Festival v Poreču. Program, vsi servisi in vse ostale podrobnosti ostajajo enake, vaše prijave pa so z današnjim dnem že zabeležene na novem, septembrskem terminu.

Vaša prijava bo na nov program prenešena do najkasneje dne 28.4.2020; v kolikor imate do novega termina potovanja zadržke, nas o tem prosim pisno obvestite do tega datuma; v nasprotnem primeru bomo smatrali, da se s spremembo termina strinjate.

Več informacij vam je na voljo na spletni povezavi: https://www.collegium.si/aktualno/. Na voljo pa smo vam tudi preko e-pošte na info@collegium.si. Na vsa vaša vprašanja bomo skladno z razmerami odgovorili v najkrajšem možnem času.

Dragi prijatelji. Ostanite doma in kmalu bomo v uživali v zabavi, koncertih, doživetjih in novih prijateljstvih!

#stayhome #ostanidoma

Vaši Collegiumovci