Zakaj izbrati Collegium?

Ker imamo več kot DVAJSET LET IZKUŠENJ.

CMT potovalna agencija že več kot 20 let organizira in je uradni partner pri festivalih kot so Ultra Europe, Hideout, Sonus, Barrakud, Spring Break Festival, Absolventski izleti, Maturantski izleti in mnogo več.
Naš cilj je, da ste vi, kot potnik, vedno na prvem mestu.
Za to skrbi ekipa 30 ljudi, ki celo leto v pisarni marljivo dela in pripravlja vsak detajl izletov, 5 oseb, ki so v vlogi podpore strankam na voljo za vsako še tako majhno vprašanje in še številčna ekipa, ki na čisto vsaki destinaciji skrbi, da je edina vaša naloga uživanje v zasluženem dopustu – za vse ostalo poskrbimo mi!

Ker vas na destinacijah čaka zabavna ekipa ANIMATORJEV in VODNIKOV.

Vodniki in animatorji so od nekdaj najbolj prepoznavni obrazi naše agencije. Vedno nasmejani, pozitivno naravnani in hkrati še odgovorni, saj so na izletu s povsem jasnim ciljem: Poskrbeti, da bo vaš izlet nepozaben!
Vsi vodniki imajo opravljeno licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije, tako boste na samem izletu vedno v izkušenih rokah. Prijateljstva, ki jih vodniki sklenejo z svojimi potniki pa ponavadi trajajo še leta po izletu!

Ker vas bodo razgreli zgovorni in nasmejani MODERATORJI.

Za pravo vzdušje na Collegium zabavah poskrbijo naši moderatorji, ki z mikrofonom v roki pričarajo edinstveno izkušnjo, ki jo ob navadnem obisku diskoteke ni.
Smešni komentarji, skupinski plesi in animacija so stvari, ki poleg glasbe pomagajo iz čisto vsakega večera ustvariti nekaj nepozabnega.

Ker za celotni program skrbijo odgovorni KOORDINATORJI.

Koordinatorji so vodje destinacijskih ekip, ki jih vi na naših izletih pravzaprav ne boste opazili. Delujejo v ozadju in poskrbijo, da vaš dopust poteka brez težav.
Njihovi glavni vrlini sta izkušenost in organiziranost, saj poskrbijo za kompleten program, namestitve, prevoze in vse ostale malenkosti, ki potekajo v ozadju.

Ker za spomine skrbijo naši vešči FOTOGRAFI.

Profesionalna fotografska ekipa omogoča, da so vaši spomini ne le v glavah, temveč tudi v obliki fotografij.
S profesionalno opremo lahko fotografirajo tam, kjer naša običajna oprema zataji, hkrati pa vam omogočajo, da odmislite skrb za vaš fotoaparat in se v miru sprostite.

Ker vas spremlja ekipa PRVE POMOČI.

Ker je zdravje vedno na prvem mestu in ker se zavedamo, da lahko kakršne koli zdravstvene težave negativno vplivajo na potek vašega dopusta Collegium poskrbi, da nas na naših izletih spremlja ekipa prve pomoči, ki hitro nudi prvo pomoč v primeru neljubih dogodkov. Povezanost osebja z lokalnimi 24 ur dosegljivimi zdravniki in lastni prevoz v primeru nujnih situacij pa nam omogoča največjo odzivnost v primeru večje nezgode.

Ker vas v plesne ritme popeljejo zani slovenski in tuji DJ-ji.

Za vaše glasbene želje vedno in povsod poskrbi naša DJ ekipa. Kvalitetni slovenski DJ-ji, ki delujejo v najbolj priznanih lokalnih diskotekah in klubih (Cirkus, Top Six, NOA klub Zrče, in drugo…) se vsako leto odpravijo z nami na izlet in poskrbijo, da je zabava nepozabna.
Na ladji, na najlepših plažah sveta, v klubih, na smučiščih itd. Za zabavo je pri Collegiumu vedno poskrbljeno.

Ker za vašo brezskrbno zabavo in varnost skrbi ekipa SUPPORT TEAMA / REDARJEV

Na destinaciji imamo vedno prisotno tudi »support team« ekipo in reditelje. To je profesionalna ekipa, ki poskrbi, da vse poteka po predvidenem programu in brez zapletov.
Kjerkoli se nahajamo, ste lahko sproščeni in se varno zabavate.

Fotogalerija