BACK TO 90&00’s

že od €8

ANDREA PREZIOSO & MARVIN

Zadnji petek v marcu se v Cvetličarno vračajo glasbene legende, s katerimi smo žurali ob koncu prejšnjega in začetku tega tisočletja.

Če si še vedno težko pri miru, ko se zavrtijo hiti Alexie, Scooterjev, Colonie, Whigfield, Vengaboys, Power Dancers, E.T., Darude, Loone, Scatmana Johna, Gimme 5, Groove Coverage, Backstreet Boys, Karme, Cascade, Fragme, DJ Boba, Fargette, Sound Attacka, ATB, Eiffla 65, Erike, Britney, Kylie, Alcazarja, Aque ter drugih junakov MTV, VIVA in Bravo generacije, potem petek, 27. marca, res ne bo tvoja noč za spanje.

Da pa bo žur Back to the 90/00s res pravi in točno tak, kot so bili v zlatih časih plesne muzike, boš lahko nekaj svojih favoritov slišal zapeti tudi v živo!

Andrea Prezioso & Marvin
Ena največjih ikon dance scene, ki je s hiti, kot so Let Me Stay, Tell Me Why, We Rule the Danza, Rock the Discothek, Emergency 911, Somebody, Voglio Vederti Danzare in Le Louvre, ob boku Gigija, Picotta in Molelle italijansko ‘štanco’ popeljala v svetovne arene. Trio tudi kot duet ostaja sinonim za vrhunski odmerek plesne evforije, s svojimi energičnimi nastopi pa Andrea in Marvin še danes sodita med najboljše plesne projekte za velike diskoteke in festivale, od katerih se lahko obrti učijo tudi novodobni superzvezdniški didžeji.

Več o MARVINU in PREZIOSU: www.facebook.com/marvinandreaprezioso/

Bepop – glasbena skupina
Po uspešni vrnitvi s 15-letnih počitnic znova navdušujejo z energijo in evforijo, s katero so se TV-šov Popstars in spremljevalne turneje zapisale med zadnje velike vrhunce domače pop scene. Simon je sicer zdaj le še stric iz ozadja, Tinkara, Alenka in Ana pa spet navdušujejo množice z nastopi v najbolj vročih TV-šovih in na koncertih po vsej Sloveniji. To bo njihov prvi nastop po trimesečni pavzi, na kak nov komad bo sicer teba počakati do jeseni, so nam pa prišepnile, da bodo za žur Back to the 90/00s pripravile tudi kakšno presenečenje.

VSTOPNICE
GREM digitalne vstopnice
Eventim SI
Vse Petrolove poslovalnice