BACK TO 90&00’s

že od €8

ANDREA PREZIOSO & MARVIN

Zadnji petek v marcu se v Cvetličarno vračajo glasbene legende, s katerimi smo žurali ob koncu prejšnjega in začetku tega tisočletja.

Če si še vedno težko pri miru, ko se zavrtijo hiti Alexie, Scooterjev, Colonie, Whigfield, Vengaboys, Power Dancers, E.T., Darude, Loone, Scatmana Johna, Gimme 5, Groove Coverage, Backstreet Boys, Karme, Cascade, Fragme, DJ Boba, Fargette, Sound Attacka, ATB, Eiffla 65, Erike, Britney, Kylie, Alcazarja, Aque ter drugih junakov MTV, VIVA in Bravo generacije, potem petek, 27. marca, res ne bo tvoja noč za spanje.

Da pa bo žur Back to the 90/00s res pravi in točno tak, kot so bili v zlatih časih plesne muzike, boš lahko nekaj svojih favoritov slišal zapeti tudi v živo!

Andrea Prezioso & Marvin
Ena največjih ikon dance scene, ki je s hiti, kot so Let Me Stay, Tell Me Why, We Rule the Danza, Rock the Discothek, Emergency 911, Somebody, Voglio Vederti Danzare in Le Louvre, ob boku Gigija, Picotta in Molelle italijansko ‘štanco’ popeljala v svetovne arene. Trio tudi kot duet ostaja sinonim za vrhunski odmerek plesne evforije, s svojimi energičnimi nastopi pa Andrea in Marvin še danes sodita med najboljše plesne projekte za velike diskoteke in festivale, od katerih se lahko obrti učijo tudi novodobni superzvezdniški didžeji.

Več o MARVINU in PREZIOSU: www.facebook.com/marvinandreaprezioso/

Bepop – glasbena skupina
Po uspešni vrnitvi s 15-letnih počitnic znova navdušujejo z energijo in evforijo, s katero so se TV-šov Popstars in spremljevalne turneje zapisale med zadnje velike vrhunce domače pop scene. Simon je sicer zdaj le še stric iz ozadja, Tinkara, Alenka in Ana pa spet navdušujejo množice z nastopi v najbolj vročih TV-šovih in na koncertih po vsej Sloveniji. To bo njihov prvi nastop po trimesečni pavzi, na kak nov komad bo sicer teba počakati do jeseni, so nam pa prišepnile, da bodo za žur Back to the 90/00s pripravile tudi kakšno presenečenje.

VSTOPNICE
GREM digitalne vstopnice
Eventim SI
Vse Petrolove poslovalnice

Drage potnice, potniki, dragi prijatelji,   

Hvala za vse prijetne besede in vzpodbudna sporočila v teh dneh. Izlete, potovanja, ekskurzije in zabave skupaj z vami soustvarjamo že 24 let. Naše dolgoletne izkušnje in trdo delo so razlog, da je agencija Collegium Mondial Travel postala sinonim za pester in kvaliteten izlet in dobro zabavo,  ki temelji na varnosti in zanesljivosti. Vedno smo in bomo delovali v dobro vaše varnosti in kakovosti doživetij, ki jih soustvarjamo z vami.

Tokratna situacija je večja od vseh nas in v zadnjih tednih se je naša ekipa znašla pred velikim izzivom v povezavi z izvedbo prvomajskega Collegiumovega Spring Break Festivala v Poreču, saj sta zdravje in varna izvedba vseh naših doživetij vselej na prvem mestu. Pri načrtovanju izvedbe letošnje sezone vztrajno sledimo navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov.

V teh izjemno zahtevnih in nepredvidljivih časih je vloga pozitivnih mislih in dobrih novic še toliko večja in bolj pomembna. Zato vam z veseljem sporočamo, da smo z lokalnimi partnerji uspeli doseči dogovor o letošnji izvedbi Spring Break-a v Poreču v nadomestnem terminu, ko bomo z eno nogo še v poletju, sonce nas bo še močno razvajalo in morje bo še prijetno toplo. Collegiumov SPRING BREAK FESTIVAL bo! Novi datum je: 23.09. – 27.09.2020!

Na ta način se boste vsi Collegiumovi žurerji lahko še pred začetkom novega študijskega leta brezskrbno zabavali, program pa bo lahko izveden v celoti varno in kvalitetno. 

Veseli smo, da smo skupaj z lokalnimi partnerji v teh zahtevnih časih uspeli najti rešitev, da tudi letos v celoti izvedemo tradicionalni Spring Break Festival v Poreču. Program, vsi servisi in vse ostale podrobnosti ostajajo enake, vaše prijave pa so z današnjim dnem že zabeležene na novem, septembrskem terminu.

Vaša prijava bo na nov program prenešena do najkasneje dne 28.4.2020; v kolikor imate do novega termina potovanja zadržke, nas o tem prosim pisno obvestite do tega datuma; v nasprotnem primeru bomo smatrali, da se s spremembo termina strinjate.

Več informacij vam je na voljo na spletni povezavi: https://www.collegium.si/aktualno/. Na voljo pa smo vam tudi preko e-pošte na info@collegium.si. Na vsa vaša vprašanja bomo skladno z razmerami odgovorili v najkrajšem možnem času.

Dragi prijatelji. Ostanite doma in kmalu bomo v uživali v zabavi, koncertih, doživetjih in novih prijateljstvih!

#stayhome #ostanidoma

Vaši Collegiumovci