Novo leto na Kopah

že od €99.90

Kope – najbolj party smučišče v Sloveniji!

Smučišče Kope se nahaja na najbolj zahodnem delu Pohorja, nad mestom Slovenj Gradec. Smučišče leži na nadmorski višini med 1010 in 1542 m. Smučarjem z različnim smučarskim znanjem smučišče nudi 8 km lepo urejenih smučarskih prog, katere povezujejo 6 vlečnic in 2 štirisedežnici.

Teren na smučišču je dovolj razgiban, da je primeren za učenje, hkrati pa predstavlja izziv tudi za tiste, ki imajo napredno znanje smučanja. Poleg smučarskih prog na Kopah nudimo še čisto novo ski cross progo, progo za tek na smučeh, smučarsko sprehajalno stezo in sankališče.

Naj poudarimo, da so Kope znane po svoji diskoteki – HOLCER PUB-u, kjer se skozi zimsko sezono vsak vikend dogajajo veliki koncerti slovenskih in tujih glasbenikov in glasbenih skupin.

Kaj nudimo
 • 3 x nočitev z zajtrkom
 • Silvestrovanje
 • Popust na smučarsko vozovnico

Zakaj z nami na Kope?

SMUČANJE
TEK NA SMUČEH
SANKANJE

Namestitev

Kvalitetna in ugodna namestitev za vse profile novoletnih potnikov.

GRMOVŠKOV DOM

Razborca 31 ( Zemljevid )
Cena na osebo €129 99.90 Havana Club Cola akcija
Razprodano

SAMO ŠE 2 MESTI

Grmovškov dom je prijeten planinski dom z 68-imi ležišči. Nahaja se na zelo zanimivi lokaciji, saj leži le slabih 50 metrov od prve vlečnice. Sobe v domu so preproste, a zelo prijetne. Vsaka soba ima umivalnik, sanitarije in tuši pa so etažni. Izbirate lahko med 2, 3, 4, 5 in 6-posteljnimi sobami. V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi Fi).

Kaj vključuje?
 • 2-6 oseb
 • Hotel primeren za vse generacije in skupine
 • Wi-fi
 • Zajtrk v ceni

Program

Prehod iz 2018 na 2019 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta na Kopah.
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
Iz Ljubljane na Kope

30.12.2018
Uvertura oz. predvečer velikega silvestrovanja na Kopah se prične že kar prvi dan! Kope – znane kot najbolj party smučišče v Sloveniji, bo že prvi večer poskrbelo za veliko zabave. Takoj po prihodu v sobe, se bo v neposredni bližini odvil APRES SKI party pod premično streho. Ja, res je! Na Kopah imajo to leto veliko novosti, ena izmed njih je zagotovo velika premična streha, kjer se boste lahko zabavali. V Holcer pubu, najbolj glasni diskoteki nad 1.000 metri, nas bo prvi večer grela in zabavala za hip najbolj popularna hrvaška skupina – LJUBAVNICI. Sledi počitek in priprave na najdaljšo noč v letu!

Dan2
Silvestrovanje na Kopah

31.12.2018
Domač zajtrk v Grmovškovem domu. Po zajtrku sledi tekmovanje v SKI CROSS-u. Na Kopah imajo namreč čisto novo SKI CROSS progo, kjer lahko z različnimi ovirami, ovinki in preprekami uživate v razgibani vožnji s smučmi ali bordom. Sledi ogrevanje na večerno zabavo pod veliko premično streho. Osvežitev, malo bleščic in pripravljeni ste na najdaljšo noč v letu. Organiziramo veliko silvestrovanje z DJ METODYEM.

Dan3
Kope

1.1.2019
Po daljšem počitku se bomo odpravili na zajtrk, da naberemo dovolj energije za aktiven dan! Prvi dan v letu bomo izkoristili za test smuči ELAN in izpopolnjevalni tečaj s testnimi smučkami. Po razgibanem dnevu nas čaka že znani APRES SKI party, zvečer pa velika zabava v Holcer pub-u z legendarnim DJ NEY-EM.

Dan4
Odhod s Kop

2.1.2019
Polni vtisov, norih zgodb, zabave in smučanje, se odpravimo na zajtrk in nato počasi domov proti domu.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk/večerja, kjer je navedeno)
 • predstavnika na avtobusu/vlaku (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
 
Doplačila:
 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji).
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode)MOŽNA DOPLAČILA:
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji 
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko Adriatic-Slovenice – AS (izključno ob prijavi),

Želiš potovati še ceneje?