Spring Break 2023

že od €86

Spring Break 2023 - RAZPRODANO!

Predstavljamo vam Spring Break festival 2023! Po dveh letih premora smo se v letu 2022 vrnili v Collegiumov drugi dom, Lanterno v Poreču. S soncem obsijan festival je presegel vsa pričakovanja, ki jih bo v 2023 težko preseči. Ker pa Spring break vsako leto raste in se razvija v vseh pogledih smo tudi v 2023 pripravili nekaj novosti.  Glasbeni program bo izjemen, saj pokriva okuse vsakega glasbenega navdušenca! Letošnji Spring Break bo tako potekal z 12 glasbenimi izvajalci, na rekordnih 12 različnih prizoriščih in tako zagotovil žur 24/7! Intimni Pool party in Intimni Akustični večer pod Krošnjami so le nekatere od novosti. Se vidimo na največjem slovenskem Spring breaku.

Kaj nudimo:
 • Nastanitev
 • Vstopnice
 • Prevoz
 • Festivalski transfer

NASTOPAJOČI 2023

BIG FOOOT MAMA
JELENA ROZGA
GUŠTI & TOMI M. (1na1)
KOALA VOICE
FEHTARJI
MAMBO KINGS
ZVITA FELTNA
MIRAN RUDAN - INDESIGN
TIL ČEH (& PETELINI)
MIKE VALE
CLAY CLEMENS
BRTINZZ

NAMESTITVE

NAMESTITEV 4 DNI

Cena na osebo že od: 96
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • 2-6 oseb
 • 4 noči
 • Poreč, Lanterna
 • Top koncerti in program

NAMESTITEV 3 DNI

Cena na osebo že od: 86
Rezerviraj
Kaj vključuje?
 • 2-6 oseb
 • 3 noči
 • Poreč, Lanterna
 • Top koncerti in program
Cena vključuje

Nastanitev in osnovno zavarovanje
Organizacijo festivala
Collegium spremljevalno in animacijsko ekipo
24 urno ekipo prve pomoči

Cena ne vključuje

Prijavnina: 10€/osebo
Obvezno na destinaciji:
Turistična taksa 1,5€/osebo/nočitev
Končno čiščenje 10€/osebo
Povratna kavcija za apartma 50€/osebo (vrnjena pri odjavi, v kolikor je apartma v enakem stanju, kot ob prijavi)

Doplačila

Neobvezno ob prijavi:

Festivalska zapestnica (na osebo)
od 44,90 € (3 dni) oz. 49,90€ (4dni)

Povratni avtobusni prevoz (na osebo):
MB 50€, CE 45€, LJ 40€

Boat party 19,90€

Samopostrežni zajtrk 5€/osebo/dan
Samopostrežna večerja 10€/osebo/dan

Riziki odpovedi 5,5% cene celotnega aranžmaja
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini: 8,44€/osebo

Neobvezno na destinaciji:
Boat Party 24,90€
Shuttle bus Byblos-Lanterna-Byblos 7€/osebo

Festivalska zapestnica

V ceno Festivalske zapestnice so vključeni vsi večerni koncerti in zabave.

Imetniki Festivalske zapestnice imajo prav tako brezplačen vstop na vse dnevne koncerte, ki pa bodo izpeljani v primeru lepega vremena in po programu, ki bo objavljen sproti.

V primeru slabega vremena bo program prilagojen vremenskim razmeram oz. se ne bo izvajal.

Zakaj Collegium Spring break?

Originalni in največji

že od leta 2004.

Watterproof

Ničesar ne prepuščamo naključju, zato so vsi večerni žuri in koncerti pod streho – na varnem pred morebitnimi spomladanskimi padavinami.

Vrhunski nastopajoči

Za čisto vse glasbene okuse. Vsak večer bodo na voljo 3je stage z različno glasbo

12 različnih odrov

Za popestritev vzdušja imamo na voljo 12 žur lokacij. Club Zodiak, Zoombie Floor, Balkan Floor, club Byblos, Secret Beach party, Sunset Lighthouse party, Sports Arena, Boat party, Pokriti Party Šotor, Vibe in the Woods in novosti v 2023 Pool party ter Akustični večer pod Krošnjami.

Apartmajsko naselje

Ekskluzivno žurersko naselje samo za goste Festivala, kjer so vsi nastanjeni v neposredni bližini – brez oddaljenih namestitev in nepotrebnih voženj.

19 let izkušenj
Bližina Poreča

Za morebiten skok v civilizacijo in sprehod po mestu ali ob plaži je v neposredni bližini tudi biser Istre, prečudovito obmorsko mesto Poreč.

Delavnice & dnevno dogajanje

Tudi čez dan (v primeru lepega vremena) vas čaka konstantno dogajanje – plesne delavnice, boot camp, štafetne igre, odbojka in nogomet na mivki ter seveda pivske igrice.

Party prizorišča

Collegium Spring Break je že 19 let prvi originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše.

PARTY ŠOTOR

Posebnosti pri Collegium Spring Breaku je party šotor s kapaciteto za vsaj 3000 ljudi, ki ga krasi festivalski oder in ozvočenje ter zagotavlja odličen žur na topli in proti slabemu vremenu zaščiteni lokaciji.

Club BYBLOS

Ekskluzivni party v eni izmed največjih in najbolj znanih diskotek v regiji, ki vsako leto gosti največja imena domače in tuje glasbene scene

Club ZODIAK

Lokacija v osrčju party naselja z dvema plesiščema, kapaciteto 2000 ljudi in odlično atmosfero. Poprečna oddaljenost od kateregakoli apartmaja je 3 minute. Klub je odprt za celoten čas festivala in vsebuje 3 različne floore z različno glasbo; Main Floor, Balkan in Zombie floor.

BOAT PARTY

Pobeg na odprto morje z nepozabno zabavo na party ladjici, ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezervira mesto. Wet t-shirt & tequila body shot tekmovanje za najbolj drzne,

SECRET BEACH

Odmaknjena skrita mini plažica za odličen »chill out« party, ob zvokih pozitivnih ritmov izpod prstov Collegiumovih Dj-ev. Scena: cocktail bar, viseče mreže, pesek in sončno obzorje.

LIGHTHOUSE SUNSET PARTY

Skalnata platforma med morjem in svetilnikom bo gostila prečudovit ambientalni »sunset lighthouse« party, ki bo trajal do sončnega zahoda. Na dogodku bo tradicionalno nastopila tudi skupina Mambo Kings, kar vsako leto predstavlja enega izmed vrhuncev Spring break festivala.

SPORTS Arena

Prizorišče turnirja v beach volleyu, štafetnih iger in ostale animacije. Po zaključku športnih iger pa nas čaka sproščen After beach party.

VIBE IN THE WOODS

Ritmi elektronske glasbe na čisto pravi gozdni zabavi

BALKAN Floor
Intimni Akustični večer pod Krošnjami – NOVO v 2023

Ambient gozda, lučk, s seboj prinesite dekice saj se bomo posedli na tla in spremljali intimni akustični koncert Gušti&Tomi M. (1na1)

Intimni Pool Party – NOVO v 2023

House Music Pool Party je še ena od novosti v letošnjem letu.

Zabavno športni program

Collegium Spring Break je že 19 let prvi originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše.

Šport
Turnir v odbojki

Nepogrešljiv sestavni del festivalov ob morju je sigurno odbojka na mivki - zato mi vsako leto organiziramo turnir med apartmaji, kjer zmagovalce čakajo mikavne nagrade.

Zabava
Pivski turnir

Rdeči kozarčki, ping pong žogice in ostale študentske pivske igre po ameriškem vzoru.

Igre
Nogometne igre

Pri športnih igrah nikakor ne sme manjkati tudi najpopularnejši slovenski šport. Pomerite svoje sposobnosti v nogometu na mivki in osvojite glavno nagrado.

Bodi fit
Boot camp

Športni odvisneži ali rehabilitacije po naporni noči potrebni se boste lahko pridružili vodeni vadbi enega izmed fitnes inšturktorjev FITNES CENTRA 4P.

Fotogalerija

[wdi_feed id="4"]

Želiš potovati še ceneje?