Spring Break 2024

že od €129

Spring Break 2024

Predstavljamo vam Spring Break festival 2024! Pred nami je jubilejna 20. izvedba Collegium Spring Breaka. Kar težko je verjeti, da smo leta 2004 odpeljali prvo skupino 200 študentov na Spring break v Lanterno od takrat pa prehodili zares dolgo pot rasti, do današnje oblike, ko se festivala udeleži preko 3500 mladih, ko festival gosti preko 20 različnih nastopajočih glasbenih skupin in ko se vse skupaj odvija na kar 13ih različnih prizoriščih. Kot se za jubilej spodobi bo tudi letošnji Spring break poln rekordov in nekaterih novosti. Se vidimo na največjem slovenskem Spring Breaku. Festival je namenjen osebam starejšim od 18let.

Kaj nudimo:
  • Nastanitev
  • Vstopnice
  • Prevoz
  • Festivalski transfer

NASTOPAJOČI 2024

SIDDHARTA
MI2
VLADO KRESLIN
FEHTARJI
MAMBO KINGS
KINGSTON
NEDA UKRADEN
ANSAMBEL STIL
VZROCK
SKATER
MIKE VALE
ROOTS IN SESSION
CLAY CLEMENS
BRTINZZ
KRIS J

NAMESTITVE

NAMESTITVE

Cena na osebo že od: 129
REZERVIRAJ

APARTMAJI LANTERNA TIP A
APARTMAJI LANTERNA TIP A SUNSET
APARTMAJI LANTERNA TIP B
SOBE IN APARTMAJI SOLARIS (MIRNA CONA)
VALAMAR TAMARIS VILLAS (MIRNA CONA)
APARTMAJI CASA AGAVA (MIRNA CONA)
HOTEL CLUB TAMARIS (MIRNA CONA)

Kaj vključuje?
  • 4 nočitve v izbranem tipu apartmaja
  • 2-6 oseb
  • Spremstvo Collegium ekipe
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Organizacija potovanja
Cena vključuje

Nastanitev in osnovno zavarovanje
Organizacijo festivala
Collegium spremljevalno in animacijsko ekipo
24 urno ekipo prve pomoči

Cena ne vključuje

Prijavnina: 10€/osebo
Obvezno na destinaciji:
Turistična taksa 1,5€-2€ /osebo/nočitev
Končno čiščenje 10€/osebo
Povratna kavcija za apartma 50€/osebo (vrnjena pri odjavi, v kolikor je apartma v enakem stanju, kot ob prijavi)

Doplačila

Neobvezno ob prijavi:
Festivalska zapestnica 4 dni od 49,90€

Povratni avtobusni prevoz (na osebo)
MB 53,90€, CE 49,90€, LJ 44,90€

Boat party 19,90€

Samopostrežni zajtrk 5€/osebo/dan
Samopostrežna večerja 10€/osebo/dan

Riziko odpovedi potovanja
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini

Neobvezno na destinaciji:
Boat Party 24,90€
Shuttle bus Byblos-Lanterna-Byblos 7€/osebo

Festivalska zapestnica

V ceno Festivalske zapestnice so vključeni vsi večerni koncerti in zabave.

Imetniki Festivalske zapestnice imajo prav tako brezplačen vstop na vse dnevne koncerte, ki pa bodo izpeljani v primeru lepega vremena in po programu, ki bo objavljen sproti.

V primeru slabega vremena bo program prilagojen vremenskim razmeram oz. se ne bo izvajal.

Zakaj Collegium Spring break?

Originalni in največji

že od leta 2004.

Watterproof

Ničesar ne prepuščamo naključju, zato so vsi večerni žuri in koncerti pod streho – na varnem pred morebitnimi spomladanskimi padavinami.

Vrhunski nastopajoči

Za čisto vse glasbene okuse. Vsak večer bodo na voljo 3je stage z različno glasbo

13 različnih odrov

Za popestritev vzdušja imamo na voljo 13 žur lokacij. Club Zodiak, Zoombie Floor, Balkan Floor, club Byblos, Secret Beach party, Sunset Lighthouse party, Sports Arena, Boat party, Pokriti Party Šotor, Vibe in the woods, Pool Party, Akustični večer pod Krošnjami, Paint ball arena.

Apartmajsko naselje

Ekskluzivno žurersko naselje samo za goste Festivala, kjer so vsi nastanjeni v neposredni bližini – brez oddaljenih namestitev in nepotrebnih voženj.

20 let izkušenj
Bližina Poreča

Za morebiten skok v civilizacijo in sprehod po mestu ali ob plaži je v neposredni bližini tudi biser Istre, prečudovito obmorsko mesto Poreč.

Delavnice & dnevno dogajanje

Tudi čez dan (v primeru lepega vremena) vas čaka konstantno dogajanje – plesne delavnice, boot camp, štafetne igre, odbojka in nogomet na mivki ter seveda pivske igrice.

Party prizorišča

Collegium Spring Break je že 20 let prvi originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše.

PARTY ŠOTOR

Posebnosti pri Collegium Spring Breaku je party šotor s kapaciteto za vsaj 3000 ljudi, ki ga krasi festivalski oder in ozvočenje ter zagotavlja odličen žur na topli in proti slabemu vremenu zaščiteni lokaciji.

Club BYBLOS

Ekskluzivni party v eni izmed največjih in najbolj znanih diskotek v regiji, ki vsako leto gosti največja imena domače in tuje glasbene scene

Club ZODIAK

Lokacija v osrčju party naselja z dvema plesiščema, kapaciteto 2000 ljudi in odlično atmosfero. Poprečna oddaljenost od kateregakoli apartmaja je 3 minute. Klub je odprt za celoten čas festivala in vsebuje 3 različne floore z različno glasbo; Main Floor, Balkan in Zombie floor.

BOAT PARTY

Pobeg na odprto morje z nepozabno zabavo na party ladjici, ekskluzivno samo za prvih 300 ljudi, ki si rezervira mesto. Wet t-shirt & tequila body shot tekmovanje za najbolj drzne,

SECRET BEACH

Odmaknjena skrita mini plažica za odličen »chill out« party, ob zvokih pozitivnih ritmov izpod prstov Collegiumovih Dj-ev. Scena: cocktail bar, viseče mreže, pesek in sončno obzorje.

LIGHTHOUSE SUNSET PARTY

Skalnata platforma med morjem in svetilnikom bo gostila prečudovit ambientalni »sunset lighthouse« party, ki bo trajal do sončnega zahoda. Na dogodku bo tradicionalno nastopila tudi skupina Mambo Kings, kar vsako leto predstavlja enega izmed vrhuncev Spring break festivala.

SPORTS Arena

Prizorišče turnirja v beach volleyu, štafetnih iger in ostale animacije. Po zaključku športnih iger pa nas čaka sproščen After beach party.

VIBE IN THE WOODS

Ritmi elektronske glasbe na čisto pravi gozdni zabavi

BALKAN Floor
Intimni Akustični večer pod Krošnjami

Ambient gozda, lučk, s seboj prinesite dekice saj se bomo posedli na tla in spremljali intimni akustični koncert Vlada Kreslina

Pool Party

House music Pool party smo prvič predstavili lansko leto. Sonce, zabava ob bazenu in top muzika nas bosta pribljižala težko pričakovanemu poletju in norim poletnim zabavam.

Jungle Party

Jungle party ob ritmih DJ dvojca ROOTS in SESSION v Paint ball areni. Mešanica r&b, reggae, dub, break, drum & bass, dubstep in druge bok zibajoče muzike na odbitem prizorišču bo prava poslastica letošnjega Spring breaka.

Zabavno športni program

Collegium Spring Break je že 19 let prvi originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše.

Šport
Turnir v odbojki

Nepogrešljiv sestavni del festivalov ob morju je sigurno odbojka na mivki - zato mi vsako leto organiziramo turnir med apartmaji, kjer zmagovalce čakajo mikavne nagrade.

Zabava
Pivski turnir

Rdeči kozarčki, ping pong žogice in ostale študentske pivske igre po ameriškem vzoru.

Igre
Nogometne igre

Pri športnih igrah nikakor ne sme manjkati tudi najpopularnejši slovenski šport. Pomerite svoje sposobnosti v nogometu na mivki in osvojite glavno nagrado.

Bodi fit
Boot camp

Športni odvisneži ali rehabilitacije po naporni noči potrebni se boste lahko pridružili vodeni vadbi enega izmed fitnes inšturktorjev FITNES CENTRA 4P.

Fotogalerija

[wdi_feed id="4"]

Želiš potovati še ceneje?