Novo leto v Budimpešti

že od €99.90

Dobrodošle dobrote, dobro počutje, dobri razgledi!

Vstopi v novo leto v mestu tisočih luči, ki zaživijo in te očarajo ob čudoviti Donavi. Privošči si herojsko razvajanje v termah, uživaj v madžarskih dobrotah in odkrij, kako noro romantična je Budimpešta, mesto z največ Unescovimi znamenitostmi v Evropi.

Kaj nudimo
 • Prevoz v Budimpešto
 • Namestitev
 • Novoletna zabava
 • Pub Crawl
 • Nočne transferje
 • Kopanje v termah

Zakaj z nami v Budimpešto?

FOLK IN FOLKLORA

Tradicionalna madžarska hrana je top - pikantna kot mleta paprika, nasitna in močnih okusov. Doživi jo v hudi družbi na čardi s folkloro, romsko glasbo in vinom.

LEPI RAZGLEDI

Ko se prižgejo novoletne luči, ob Donavi nastanejo najlepši razgledi. Odkrij, zakaj je Budimpešta idealna za lovljenje romantičnih trenutkov.

NORI KLUBI

Zvečer se Budimpešta prebudi v vsej svoji čarobnosti in postane žurerska metropola, ki ti v klubih ponuja nepozabne partyje.

DOBRE ZABAVE

Spoznavni preaprtyi, nepozanbna novoletna zabava in ponovoletno čiliranje v bazenih in savnah največjih mestnih term.

Namestitev

Široka ponudba različnih namestitev, ki se med seboj razlikujejo tako v ceni kot tudi v nudenih storitvah zagotavlja, da se prav za vsakega nekaj najde. Izberi si svojo in izkusi nepozabno novo leto v Budimpešti.

HOTEL LUNA

Vegyész u. 17 ( Zemljevid )
Cena na osebo že od: €149.90 99.90
Razprodano

Hotel Luna stoji v zelenem predelu južnega Budima in ponuja dobre prometne povezave. Nahaja se v bližini avtocest M0, M1, M6 in M7, do središča mesta pa je 25 min vožnje z avtobusom ali s tramvajem.

Hotel ima velik vrt in teraso, kjer se lahko sprostite po napornem dnevu ali celodnevnem ogledovanju znamenitosti. Zjutraj je na voljo samopostrežni zajtrk.

Brezžični internet je na voljo brezplačno na vseh površinah. Vse hotelske sobe imajo balkon in kabelsko televizijo. Za klimatsko napravo je potrebno doplačilo. Tudi zasebno hotelsko parkirišče se doplača.

Kaj vključuje?
 • 2-3 oseb
 • 4 km od centra mesta
 • Brezplačen WiFi
 • Samopostrežni zajtrk

Program

Prehod iz 2019 na 2020 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem programu Collegium novega leta v Budimpešti.
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
Iz Slovenije v Budimpešto

30.12.2019
Budimpešto bomo začeli spoznavati na njeni najlepši razgledni točki - Citadelli, nadaljevali na promenadi Vacy Ut, največje pokrite madžarske tržnice in najbolj priljubljene sprehajalne točke v mestu. V centru mesta bomo občudovali tretji največjih parlament na svetu, baziliko Sv. Štefana, Roosevelt in Verižni mest. Sledi Čardi, tradicionalna madžarska večerjo med vožnjo z po Donavi na ladji Europa.

Boat Party!

30.12.2019
Večerja se bo nadaljevala v najboljši boat party doslej!

Dan2
Silvestrovanje v Budimpešti

31.12.2019
Od Budima do partyja. Vrhunec dopoldneva bo Budim - gričevnat del Budimpešte, kjer se mogočno razprostirajo Ribiška trdnjava, Matjaževa cerkev in masivna Kraljeva palača. Nato se bomo vrnili v ravnino - do čarobne Donave, ob kateri bomo v klubu žurali najdaljšo noč v letu. Ob izjemnem razgledu z izjemno Collegiumovo ekipo!

Dan3
Herojsko sproščena Budimpešta

1.1.2020
Prvi dan leta si bomo ogledali najbolj herojski del mesta – najlepši trg Budimpešte, posvečen herojem zgodovine, imenovanim trg Hosok tere. Z razvajanjem v bazenih in savnah največjih mestnih term si bomo po napornem silvestrovanju napolnili baterije za ponovoletni žur v najboljšem klubu Budimpešte.

Ponovoletni žur
Dan4
Nazaj v Slovenijo

2.1.2020
Po poznem zajtrku se bomo poslovili od Budimpešte. Pot nas bo peljala mimo Balatona, kjer se bomo po želji ustavili tudi za kosilo, nato pa pot nadaljevali proti Sloveniji. Predviden povratek v večernih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Avtobusni prevoz
Cena na osebo že od:32

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Budimpešte preživeli udobno in brez pretiranega hrupa, energijo za zabavo pa bi želeli prihraniti za samo destinacijo.
Maribor – Budimpešta- Maribor: 32€
Ljubljana- Budimpešta - Ljubljana: 42€
Lahko dokupite v postopku rezervacije

Nočni transferji
Cena na osebo že od:10

Omogoča in zagotavlja ti hiter in predvsem varen prevoz od hotela do organiziranega večernega dogodka in nazaj. Vsem ga toplo priporočamo, saj je znano, da v tujih prestolnicah taksisti z veseljem odirajo zmedene in »utrujene« tujce. Cena vseh transferjev je enaka ali pa celo manjša prevozu kamorkoli v samo eno smer. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na smučanje? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Dodatno zavarovanje
Cena na osebo že od:8.44

Tujina AS je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih - dokupite v postopku rezervacije. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi, se zapeljali po lepi modri Donavi ali pa preizkusili izbrane lokale v Pub Crawl-u.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):

 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk/večerja, kjer je navedeno)
 • predstavnika na avtobusu/vlaku (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

Doplačila:

 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji).
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode)

Doplačila po želji:

 • avtobusni/vlak prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko Adriatic-Slovenice – AS (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini AS tujina