Novo leto v Parizu

že od €129.9

Pariz, mesto ljubezni, dobre hrane in čudovitih prizorov.

Svet pozna veliko romantičnih krajev, vendar se noben ne more kosati s Parizom. Mesto tisočerih luči, s slovitim Eifflovim stolpom, glamuroznimi butiki svetovno priznane visoke mode, kabarejskimi gledališči, umetniško četrtjo in še številnimi drugimi skritimi kotički poskrbi za nepozabne spomine.

Kaj nudimo
 • Prevoz v Pariz
 • Namestitev
 • Novoletna zabava
 • Vodene oglede

Zakaj z nami v Pariz?

PRESTOLNICA ROMANTIKE

Svetovno znan kot mesto ljubezni, Pariz predstavlja perfektno novoletno destinacijo za izkusiti pravi silvestrski poljub. Za vse, ki so že zaljubljeni, ali pa svojo boljšo polovico še iščejo!

EKSPLOZIJA OKUSOV

Od preproste francoske štruce, pa vse do eksotičnih jedi s polži – Francija se vsekakor lahko pohvali kot evropski center dobrih okusov, ki še toliko bolj teknejo ob kozarcu odličnega francoskega vina ali pa avtohtonega šampanjca.

DIH JEMAJOČI PRIZORI

Eifflov stolp, Versailles palača, muzej Louvre, Slavolok zmage - to so samo nekatere izmed številnih znamenitosti, ki krasijo panoramo Pariza. Sprehodi se skozi praznično okrašene in s snegom pobeljene kamnite uličice in začuti pravi utrip najlepšega mesta v Evropi.

Namestitev

Čudovita namestitev primerna tako za pare, kot tudi za skupine prijateljev.

HOTEL ARENA LA DEFENSE - NANTERE

19 Rue Salvador Allende ( Zemljevid )
Cena na osebo €159 129.90
Razprodano

SAMO ŠE 16 MEST

Hotel se nahaja v predelu Nanterre, ki je le 1km oddaljen od Les 3 Temps nakupovalnega središča in ima odlično povezavo do samega centra mesta in do vseh večjih turističnih atrakcij.

Hotelske sobe so nove in moderne, opremljene z LCD televizorji in hladilniki, ki ponujajo brezplačno vodo. Vsaka soba ima lastno kopalnico, ki vključuje deževno prho, brezplačno kozmetiko in fen.

Hotel prav tako nudi brezplačno wifi povezavo in recepcijo, ki je odprta 24h na dan.

Opcijsko se lahko izbere ponudba z zajtrkom.

Kaj vključuje?
 • 2 osebi
 • Dobra avtobusna povezava
 • Wi-fi v hotelu
 • Primerno za pare

Program

Prehod iz 2018 na 2019 je pravi čas zate in za tvoje prijatelje. Preživi ga v raznolikem porgramu Collegium novega leta v Parizu.
*v nepredvidljivih primerih lahko pride tudi do delne spremembe programa.

Dan1
Na pot z avtobusom

29.12. & 30.12.2018
Odhod avtobusa iz Ljubljane v Pariz je v popoldanskem času. Pot nas bo ob francoski glasbi in filmih vodila čez Avstrijo in Nemčijo.
V Pariz bomo prispeli v dopoldanskih urah. Sprehodili se bomo po latinski na Seni (Ile de la Cite), kjer kraljuje znamenita gotska katedrala Notre Dame, vse do Louvra, največjega muzeja na svetu. Imeli bomo nekaj prostega časa za samostojne oglede in potep po mestu. Pozno popoldne se bomo z metrojem odpeljali do hotela, kjer se bomo namestili.

Zažuraj v Parizu

30.12.2018
Zvečer se bomo z metrojem še enkrat zapeljali v center, kjer bomo odkrili razvpito pariško nočno življenje. (dodatna ponudba)

Dan2
Ogled mesta

31.12.2018
Dopoldne se bomo na oglede odpeljali z avtobusom. Zapeljali se bomo do trga Bastille, mimo Garnierjeve opere, čez trg Concorde in do Slavoloka zmage. Ogled bomo zaključili pri Eifflovem stolpu, kjer bomo imeli možnost se povzpeti tudi na vrh. Popoldne se bomo vrnili v hotel in se pripravili na silvestrovanje v najbolj romantičnem mestu. (dodatna ponudba)

Bonne année!

31.12.2018
Odšli bomo do Elizejskih poljan, kjer bomo skupaj z večtisočglavo množico turistov s celega sveta pričakali novo leto. Vsi pa se bomo lahko zabavali do jutra v enem izmed pariških klubov. (dodatna ponudba)

Dan3
Izlet v Versailles

1.1.2019
Po zajtrku bomo lahko odšli na izlet v Versailles in si ogledali dvorec sončnega kralja Ludvika XIV. z znamenitimi in skrbno urejenimi parki. Pozno popoldne se bomo podali na odkrivanje umetniške četrti Montmartre z baziliko Sacre Coeur in številnimi uličnimi umetniki. Skočili bomo še do rdeče četrti Pigalle s sexshopi, striptiz bari in seveda z Moulin Rougeom (dodatna ponudba)

Večerna ladjica po reki Sena

1.1.2019
Zvečer bomo lahko uživali v nočni vožnji z ladjico po Seni. (dodatna ponudba)

Dan4
Iz Pariza v Slovenijo

2.1.2019
Po poznem zajtrku se bomo napotili proti domu, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih nočnih urah.

Nadgradite svojo izkušnjo

Da bo užitek še boljši, lahko dokupite

Avtobusni prevoz

Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Pariza preživeli udobno in brez napora vožnje lastnega avtomobila.
Ljubljana - Pariz - Ljubljana: 70€
Lahko dokupite v postopku rezervacije

Zavarovanje rizika odpovedi - ZRO

Se pripravljate na praznovanje novega leta? Super! Ampak, brez zavarovanja rizika odpovedi? Raje ne! Pred odhodom lahko pride do nepredvidljivega dogodka in posledično odpovedi potovanja. V primeru, da dokupite ZRO, vam bo zavarovalnica povrnila denar. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Dodatno zavarovanje

Tujina AS je zavarovanje za tujino, ki krije celotne stroške nujnih prevozov, zdravljenja in zdravil pri javnih in zasebnih zdravnikih - dokupite v postopku rezervacije. Lahko dokupite v postopku rezervacije

Ogledi in zabave

Na destinaciji boste lahko izbirali med različnimi ogledi, se zapeljali z ladjico po reki Sena in zažurali v pravem francoskem stilu.

Dodatna pojasnila

Cena vključuje (na osebo):
 • 3x nočitev v izbrani namestitvi (zajtrk/večerja, kjer je navedeno)
 • predstavnika na avtobusu (v primeru doplačila prevoza) in destinaciji,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.
 
Doplačila:
 • prijavnina 10 €/osebo (ob prijavi),
 • turistična taksa 1,5 €/osebo/nočitev (na destinaciji).
 • Povratna kavcija (se vrne v primeru, da v namestitvi ni narejene škode)
 
Doplačila po želji:
 • avtobusni prevoz iz kraja odhoda do izbrane namestitve in nazaj
 • dodatna ponudba na destinaciji, posamezni fakultativni izleti in ogledi, zabave, večerje in nočni transferji 
 • zavarovanje rizika odpovedi (ZRO) turističnega potovanja preko Adriatic-Slovenice – AS (izključno ob prijavi),
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini AS tujina 

Želiš potovati še ceneje?